هات داگ مارپیجی
موارد اولیه
- هات داگ =شش عدد
- آرد= به ميزان لازم
- مايه خمير =نصف قاشق سوپخوري
- شير ولرم =نصف پيمانه
- روغن جامد= 60 گرم
- تخممرغ= دو عدد
- شكر =نصف قاشق سوپخوري
- نمك =يك قاشق چايخوري
دستور پخت
- شير را با شكر و مايه خمير مخلوط كرده و 10 دقيقه صبر مي كنيم تا مايه خمير فعال شود.
- در كاسهاي تخم مرغ، نمك و روغن را با چنگال زده تا مخلوط شوند، سپس مايه خمير را اضافه كرده و مخلوط مي كنيم، حالا كم كم آرد را افزوده تا خميري حاصل شود كه به دست نچسبد.
- روي خمير را پوشانده و در جاي گرم 45 دقيقه استراحت مي دهيم.
- فر را با حرارت 180 درجه سانتي گراد روشن كرده و سيني فر را چرب مي نماييم.
- خمير را روي سطح آرد پاشي شده با وردنه به قطر نيم سانتي متر باز كرده و از آن نوارهاي باريكي ميبريم. نوارها را روي هاتداگها پيچيده و سر و دم آن را با قيچي برش داده تا تيز شود.
- از فلفل دلمه اي قرمز و ميخك براي زبان و چشم هاي مارهااستفاده كرده و آنها را براي 20 دقيقه در فر ميپزيم تا روي آنها طلايي شود.
منبع:www.ashpazonline.com
سلام من هات داگی که تمام سطحش از خمیر پوشیده شده رو می خواستم باید آرد کمتر اضافه کنم بعد توی روغن سرخ کنم؟
خمیرشو توی هات داگ فروشی ها دیدم شل بود اون دستور تهیه اش فرق میکنه؟
سلام دوست عزیز اونکه شما میگید شله چون آرد ذرت توش داره فکر کنم دلیلش این باشه
یعنی چی بدون نظر پس نظر من این وسط کشک وبادمجونه
سلام من 4روزه نظرگذاشتم اما هنوز جواب ندادین
نمیدونیم!