نودالیت قارچ و اسفناج
موارد اولیه
- نودالیت با طعم گوشت ۱ بسته
- برگ اسفناج(خرد شده) ۱۰۰گرم
- قارچ ۱۰۰گرم
- کره ۲۵ گرم
- روغن زیتون الیت 1قاشق سوپخوری
- نمک وفلفل به میزان لازم
دستور پخت
- ابتدا اسفناج ،را خرد کرده و در تابه ای همراه باروغن زیتون و کره را روی حرارت ملایم قرار می دهیم
- بعد قارچ را اضافه میکنیم و تفت میدهیم
- نمک ، فلفل زده و از روی حرارت بر می داریم.
- نودالیت را در آب جوش ریخته و پس از 3 دقیقه آبکش کرده و با مواد بالا خوب مخلوط کرده وسرو نمایید.
منبع:mehrood.com
سلام
پس پاستا چه می شود؟
افتضاحه
درست نکنید
خوب بود
خیلى خوب بود .مرسى
عالیه