نان لقمه ای کالباس
موارد اولیه
- آرد4 پيمانه
- خمير ترش1 قاشق سوپخوري
- كره نصف پيمانه
- نمك1 قاشق چايخوري
- شكر1 قاشق مرباخوري
- شير گرم1 پيمانه
- پودر زيره در صورت تمايل 1 قاشق چايخوري
- تخممرغ 1 عدد
- ژامبون مرغ200 گرم
- پنير پيتزا ورقهاي200 گرم
- فلفل دلمه خرد شده شده 1 عدد
دستور پخت
- آرد را در ظرف بزرگي ريخته، وسط آن را گود كنيد.
- سپس شيرگرم، شكر، مايه خميرترش، پودر زيره، نمك و كره را وسط گود ريخته و خوب ورز ميدهيم.
- بعد روي خمير را با نايلوني پوشانده و نيمساعت در جايي گرم قرار ميدهيم تا خمير دو برابر شود.
- از خمير به اندازه يك نارنگي برداشته، روي سطح آن را آرد پاشيده و خمير را به صورت دايره برميداريم.
- آنگاه، يك ورق ژامبون مرغ، يك تكه پنيرپيتزا، چند تا فلفلدلمهاي خرد شده روي آن ميگذاريم و آن را لوله ميكنيم و در سيني فر ميچينيم و به مدت ده دقيقه قرار ميدهيم بعد از تمام شدن اين مرحله، به خمير استراحت ميدهيم، آنگاه، روي آن، كره و كنجد ميريزيم و در طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار داده، تا روي آن طلاييرنگ شود. آن وقت، نان آماده است.
منبع:/www.kallehamol.com
دیدگاهتان را بنویسید