ماهی سالمون برشته با سالاد سیب زمینی
موارد اولیه
- فیله سالمون 4 عدد 120 گرمی
- سیب زمینی درشت 4 عدد آبپز
- پیازچه 4 عدد با برگ
- گشنیز خورد شده 3/1 پیمانه
- روغن زیتون اعلا 4 قغ
- آبلیمو تازه 4 قغ
- روغن سرخ کردنی به میزان لازم
- نمک و فلفل تازه کوبیده به میزان لازم
دستور پخت
- پیازچه و گشنیز را ساطوری کنید. سس را با مخلوط کردن آبلیمو، روغن زیتون و نمک و فلفل درست کنید و کنار بگذارید.
- سیب زمینی گرم را با چنگال له کرده و با سبزیجات ساطوری و سس به میزان دلخواه مخلوط کنید.
- سالمون را از قسمت پوست با چاقوی تیز با فواصل نزدیک به هم برش بزنید به صورتی که فیله تکه نشود( حدود 3/1 ضخامت فیله). دو سمت ماهی را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- ماهیتابه را با حرارت بالا داغ نموده و روغن سرخ کردنی را اضافه کنید. بعد از داغ شدن روغن ماهی را از سمت پوست داخل تابه قرار دهید. بدون جابجا کردن و زیر رو کردن ماهی تا وقتی که 4/3 ماهی بپزد. سالمون با پخته شدن تغییر رنگ میدهد بنابراین کنترل زمان پخت آسان است. سپس سالمون را برگردانده و سمت دیگر را بپزید.
- ماهی را از ماهیتابه خارج کرده و در ظرفی به مدت چند دقیقه استراحت دهید.
- ماهی را با سالاد سیب زمینی و سس سرو کنید.
- میتوانید همراه غذا گوجه گیلاسی تنوری یا فلفل دلمه ای نوش جان نمایید.
ماهی سالمون از ماهیهای چرب و بسیار خوشمزه و مقوی هست. گنجاندن غذاهای دریایی در برنامه غذایی بسیار مهم است. چه بهتر از اینکه با دستورهای مختلف تنوع و خوشمزگی را هم داشته باشیم. در این دستور پوست ماهی کاملا برشته و خوش خوراک میشود. این دستور برای قزلآلا هم مناسب است.
• سالمون را 15 دقیقه قبل از پخت از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
• ماهی اگر بیش از حد بپزد خشک و بدطعم میشود به تغییر رنگ دقت کنید.
• سس را در یک شیشه مربای کوچک درست کنید. آبلیمو و روغن زیتون به خوبی مخلوط میشوند، ظرف کمتری کثیف میشود و نگه داری سس اضافه امده در یخچال راحت تر میشود.
• سالاد را حتما قبل از سرو بچشید تا از کافی بودن سس، نمک و فلفل مطمئن شوید.
مواد غذایی در سالمون برای هر نفر:
انرژی حدودا 250 کالری
چربی 15.6 گرم
پروتئین 24 گرم
کربوهیدرات 0 گرم
مواد غذایی در سالاد سیب زمینی برای هر نفر:
انرژی حدودا 350 کالری
چربی 7 گرم
پروتئین 8 گرم
کربوهیدرات 64 گرم
بسیار عالی خیلی ممنون