ماهی برگر با نان تست

موارد اولیه
- پیاز خرد شده یک پیمانه
- ریحان خرد شده تازه: یک چهارم پیمانه
- نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
- فیله ماهی: نیم کیلو، چرخ شود.
- سس فلفل تند: یک قاشق چایخوری
- سفیده یک تخممرغ بزرگ
- اسپری روغن
- نان تست: 8 برش
دستور پخت
- در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید.
- در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخممرغ خوب با هم مخلوط کنید.
- مخلوط تخممرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید.[نکته بهداشتی روز: مراقب جیوه در ماهیها باشید ]
- مخلوط را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننیمتر درآورید.
- تابه را روی حرارت متوسط، گرم کنید.
- با اسپری روغن، روی هرکدام از پاتهها را روغن اسپری کنید وهر طرف آنها را درون تابه به مدت 3 دقیقه یا تا زمانیکه خوب سرخ شوند سرخ کنید.
- ماهیهای برگر شده داغ را درون نانهای تست قرار داده و میل کنید.
منبع:hamshahrionline.ir
سلام واقعا از سایت کمال تشکر رو دارم از قصه چی بپزم نجاتم داد ماهی برگر رو پختم همه اهل خونه هم شوهر و هم بچه هام خیلی خیلی خودشون اومد بهم امیدوار شدن عالی بود