لقمه اسفناج
موارد اولیه
- ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام يك پيمانه
- سركه يك قاشق غذاخوري
- تخممرغ يك عدد
- بيكينگپودر 1/4 قاشق چايخوري
- نمك و فلفل و آرد سفید به ميزان لازم
- *مواد لازم ميانی
- اسفناج 500 گرم
- پياز يك عدد
- پنير سفيد 50 گرم
- كره يك قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل به ميزان لازم
دستور پخت
- پياز را خرد كرده و با كره تفت دهيد تا نرم شود. اسفناجهاي خردشده را اضافه كرده و تفت دهيد. نمك و فلفل بزنيد. از روي حرارت برداشته و پنير خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنيد. در ظرف ديگري سفيده تخممرغ، آرد ذرت، بيكينگپودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ريخته و با هم مخلوط كنيد و آرد سفيد را تا زماني كه خمير يكدستي شود و به دست نچسبد اضافه نماييد. خمير را كمي ورز دهيد. بعد از آن به اندازه يك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مايه اسفناج كمي در آن گذاشته، خمير را جمع کرده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها زرده تخممرغ زده و در فري كه از قبل با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم شده به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا روي آنها طلايي شود.
منبع: http://groohashpazi.blogfa.com
به نظر خوب میاد و احتمالا با مواد اطرافش می شه چیزای دیگه ای هم درست کرد.با توجه به این که مصرف سرکه و ماست با هم جایز نیست، می شه چیز دیگه ای به جای سرکه مصرف کرد؟ مثلا آبلیمو؟
عالی بود مرسی از سایت خوبتون.