لقمه اسفناج

موارد اولیه

  • ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام يك پيمانه
  • سركه يك قاشق غذاخوري
  • تخم‌مرغ يك عدد
  • بيكينگ‌پودر 1/4 قاشق چايخوري
  • نمك و فلفل و آرد سفید به ميزان لازم
  • *مواد لازم ميانی
  • اسفناج 500 گرم
  • پياز يك عدد
  • پنير سفيد 50 گرم
  • كره يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

دستور پخت

  1. پياز را خرد كرده و با كره تفت دهيد تا نرم شود. اسفناج‌هاي خردشده را اضافه كرده و تفت دهيد. نمك و فلفل بزنيد. از روي حرارت برداشته و پنير خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنيد. در ظرف ديگري سفيده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بيكينگ‌پودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ريخته و با هم مخلوط كنيد و آرد سفيد را تا زماني كه خمير يك‌دستي شود و به دست نچسبد اضافه نماييد. خمير را كمي ورز دهيد. بعد از آن به اندازه يك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مايه اسفناج كمي در آن گذاشته، خمير را جمع کرده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فري كه از قبل با دماي 200 درجه سانتي‌گراد گرم شده به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا روي آنها طلايي شود.

منبع: http://groohashpazi.blogfa.com

2 نظر برای لقمه اسفناج

  1. به نظر خوب میاد و احتمالا با مواد اطرافش می شه چیزای دیگه ای هم درست کرد.با توجه به این که مصرف سرکه و ماست با هم جایز نیست، می شه چیز دیگه ای به جای سرکه مصرف کرد؟ مثلا آبلیمو؟

    پاسخ
  2. عالی بود مرسی از سایت خوبتون.

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.