فلفل دلمهای شکم پر با برنج و نخود فرنگی
موارد اولیه
- فلفل دلمهای: 4 عدد در رنگهای مختلف
- برنج قهوهای: یک دوم پیمانه
- گوشت چرخ کرده: به اندازه دلخواه
- نخود فرنگی پخته: به اندازه یک مشت پر
- آب گوجهفرنگی: یک پیمانه
- گشنیز خرد شده
- آجیل خرد شده برای تزیین
- نمک و فلفل برای تزیین
- روغن مایع: یک قاشق سوپخوری
دستور پخت
- سر فلفلهای دلمهای را با چاقوبرش داده و تخمهای آنها را خارج کنید و کنار بگذارید.
- درون قابلمهای برنج قهوهای را با نصف قاشق سوپخوری روغن همراه با آب گوجهفرنگی، نمک و فلفل، نخود فرنگی و گوشت چرخ کرده بپزید.
- در انتها گشنیز را به ظرف اضافه کنید.
- درون فلفلها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آنها ر به مدت 10- 8 دقیقه بخارپز کنید.
منبع:www.ashpazonline.com
خیلی عالی بود خدا خیرتون بده
نوش جان
نمیشه از برنج معمولی استفاده کرد؟
سلام. بله میشه
برنج قهوه ای چیه
گلم یه توضیحی راجع به بحار پزش به من بده ممنون
ممنون از سایت فوق العادتون.
خواهش میکنم. امیدوارم استفاده خوبی بکنید.