سوپ کدوی طلایی
موارد اولیه
- کدوی متوسط تکه شده 1 عدد(حدودا 3 فنجان)
- پیا بزرگ خرد شده 1 عدد
- سیر خرد شده 3حبه
- زنجبیل تازه 1قاشق غذاخوری
- زردچوبه 1قاشق چای خوری
- پودر کاری 1قاشق چایخوری
- آب مرغ یا آب سبزیجات 4/3 .2 فنجان و 1 قاشق غذاخوری
- شیر نارگیل 6 اونس
- نمک و فلفل سفید به مقدا لازم
دستور پخت
- پیازو سیررا خردکرده بگذارید تا 5 الی 10 دقیقه بماند
- کدو را پوست بگیرید و تکه تکه کنید
- یک قاشق غذاخوری آب مرغ یا آب سبزیجات را گرم کنید و پیاز را به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم درآن تفت دهید
- سپس سیر، زنجبیل را به آن اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید بعد زردچوبه و پودرکاری به آن اضافه کنیدو حرارت را زیاد کنید ،هم بزنید تا اینکه بجوشد سپس شعله را کم کنید و بگذارید تا به مدت 10 دقیقه بطور ملایم بجوشد
- مواد آماده شده را داخل مخلوط کن بریزید و همراه شیرنارگیل به مدت یک دقیقه مخلوط کنید سپس نمک و فلفل سفید را بیافزائید و دوباره سوپ را گرم کنید
منبع:www.seemorgh.com
سلام عالی بود….خسته نباشید …. ممنونم.