سوپ کدوی طلایی

موارد اولیه

  • کدوی متوسط تکه شده 1 عدد(حدودا 3 فنجان)
  • پیا بزرگ خرد شده 1 عدد
  • سیر خرد شده 3حبه
  • زنجبیل تازه 1قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 1قاشق چای خوری
  • پودر کاری 1قاشق چایخوری
  • آب مرغ یا آب سبزیجات 4/3 .2 فنجان و 1 قاشق غذاخوری
  • شیر نارگیل 6 اونس
  • نمک و فلفل سفید به مقدا لازم

دستور پخت

  1. پیازو سیررا خردکرده بگذارید تا 5 الی 10 دقیقه بماند
  2. کدو را پوست بگیرید و تکه تکه کنید
  3. یک قاشق غذاخوری آب مرغ یا آب سبزیجات را گرم کنید و پیاز را به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم درآن تفت دهید
  4. سپس سیر، زنجبیل را به آن اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید بعد زردچوبه و پودرکاری به آن اضافه کنیدو حرارت را زیاد کنید ،هم بزنید تا اینکه بجوشد سپس شعله را کم کنید و بگذارید تا به مدت 10 دقیقه بطور ملایم بجوشد
  5. مواد آماده شده را داخل مخلوط کن بریزید و همراه شیرنارگیل به مدت یک دقیقه مخلوط کنید سپس نمک و فلفل سفید را بیافزائید و دوباره سوپ را گرم کنید

منبع:www.seemorgh.com

یک نظر برای سوپ کدوی طلایی

  1. سلام عالی بود….خسته نباشید …. ممنونم.

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.