سوپ دریایی با زنجبیل
موارد اولیه
- ۲ قاشق سوپخوری =کره
- ۱۷۵ گرم =پیاز (خرد شود)
- ۴ قاشق چایخوری =آرد سفید
- یک عدد =ترهفرنگی کوچک (حلقه حلقه خرد شود)
- دوسوم پیمانه =سرکه سفید
- یک تکه =زنجبیل تازه ۵/۲ سانتیمتری (پوستکنده و خرد شود)
- ۴۵۰ گرم =سیبزمینی ریز (شسته و پوستکنده شود)
- ۴۵۰ گرم =فیله ماهی (از هر نوع ماهی دلخواه)
- ۱۷۵گرم =میگوی ریز (پاک شود)
- ۲۷۵ گرم =کلم بروکلی بدون ساقه
- دوسوم پیمانه =خامه
- ۶ قاشق سوپخوری =پیازچه خردشده
- نمک و فلفل
- ۲ پیمانه=آب جوشیده
- یک عدد =قرص عصاره سبزیجات
دستور پخت
- قابلمه متوسطی را روی شعله اجاقگاز قرار داده و کره را در آن آب کنید؛ سپس پیاز خردشده را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در آن تفت دهید. پس از آن، آرد را به پیازداغ اضافه کرده و به مدت یک الی ۲ دقیقه دیگر نیز حرارت دهید.
- آب، عصاره سبزیجات، سرکه، زنجبیل، تره فرنگی و سیبزمینیها را بهصورت درسته به مواد اضافه کنید و اجازه دهید که جوش آید. سپس در ظرف را بگذارید و مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که سیبزمینیها بهطور کامل بپزند، حرارتدادن را ادامه دهید.
- پوست فیله ماهیها را کنده و آنها را به قطعات متوسط خرد کنید؛ سپس آنها را به همراه میگو، بروکلی و خامه به سوپ اضافه کرده و با نمک و فلفل سیاه طعمدار کنید.
- در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید ولی هنگام همزدن، مراقب باشید که تکه ماهیها له نشوند. برای پخت ماهی، مدت زمانی حدود ۱۰ دقیقه کافی است.
- در پایان، پیازچه خردشده را به مواد اضافه کرده و پس از ۳ دقیقه حرارتدادن، سوپ را به همراه نان سرو کنید.
نکته: باتوجه به اینکه زنجبیل هم دارد، دیگر لازم نیست نگران سردی حاصل از میگو و ماهی باشید؛ زنجبیل بهعنوان یکی از سبزیجات گرم و پرخاصیت، سردی ماهی و میگو را خنثی میکند.
دیدگاهتان را بنویسید