سوپ دریایی با زنجبیل

موارد اولیه

  • ۲ قاشق سوپ‌خوری =کره
  • ۱۷۵ گرم =پیاز (خرد شود)
  • ۴ قاشق چای‌خوری =آرد سفید
  • یک عدد =تره‌فرنگی کوچک (حلقه حلقه خرد شود)
  • دوسوم پیمانه =سرکه سفید
  • یک تکه =زنجبیل تازه ۵/۲ سانتی‌متری (پوست‌کنده و خرد شود)
  • ۴۵۰ گرم =سیب‌زمینی ریز (شسته و پوست‌کنده شود)
  • ۴۵۰ گرم =فیله ماهی (از هر نوع ماهی دلخواه)
  • ۱۷۵گرم =میگوی ریز (پاک شود)
  • ۲۷۵ گرم =کلم بروکلی بدون ساقه
  • دوسوم پیمانه =خامه
  • ۶ قاشق سوپ‌خوری =پیازچه خردشده
  • نمک و فلفل
  • ۲ پیمانه=آب جوشیده
  • یک عدد =قرص عصاره سبزیجات

دستور پخت

  1. قابلمه متوسطی را روی شعله اجاق‌گاز قرار داده و کره را در آن آب کنید؛ سپس پیاز خردشده را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در آن تفت دهید. پس از آن، آرد را به پیازداغ اضافه کرده و به مدت یک الی ۲ دقیقه دیگر نیز حرارت دهید.
  2. آب، عصاره سبزیجات، سرکه، زنجبیل، تره فرنگی و سیب‌زمینی‌ها را به‌صورت درسته به مواد اضافه کنید و اجازه دهید که جوش آید. سپس در ظرف را بگذارید و مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که سیب‌زمینی‌ها به‌طور کامل بپزند، حرارت‌دادن را ادامه دهید.
  3. پوست فیله ماهی‌ها را کنده و آنها را به قطعات متوسط خرد کنید؛ سپس آنها را به همراه میگو، بروکلی و خامه به سوپ اضافه کرده و با نمک و فلفل سیاه طعم‌دار کنید.
  4. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید ولی هنگام هم‌زدن، مراقب باشید که تکه ماهی‌ها له نشوند. برای پخت ماهی، مدت زمانی حدود ۱۰ دقیقه کافی است.
  5. در پایان، پیازچه خردشده را به مواد اضافه کرده و پس از ۳ دقیقه حرارت‌دادن، سوپ را به همراه نان سرو کنید.

نکته: باتوجه به اینکه زنجبیل هم دارد، دیگر لازم نیست نگران سردی حاصل از میگو و ماهی باشید؛ زنجبیل به‌عنوان یکی از سبزیجات گرم و پرخاصیت، سردی ماهی و میگو را خنثی می‌کند.

 

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.