سوپ دال عدس
موارد اولیه
- روغن زيتون - سه قاشق غذاخوري
- پياز خرد شده - يك عدد
- كرفس خرد شده - دو شاخه
- هويج ورقه شده - دو عدد
- سير خرد شده - هشت حبه
- سيبزميني خرد شده - يك عدد
- دالعدس - يك پيمانه
- آبمرغ - چهار پيمانه
- برگبو - دو عدد
- ليموترش - دو عدد
- پودر زيره - نصف قاشق چايخوري
- پودر فلفل قرمز و سس تند - به ميزان لازم
- نمك و فلفل - به ميزان لازم
دستور پخت
- روغن را در قابلمه بزرگي حرارت داده و پياز را پنج دقيقه در آن تفت دهيد. سپس كرفس، هويج، نيمي از سيرها و تمامي سيبزمينيها را به آن بيفزاييد و چند دقيقه ديگر حرارت دهيد.
- دال عدس و آب مرغ را به مواد اضافه كنيد و بگذاريد جوش بيايد، در اين هنگام حرارت را كم كنيد تا 30 دقيقه بجوشد و سيبزميني و عدس نرم شوند.
- برگ بوها، باقيمانده سير و نصف ليموترشها را در قابلمه بريزيد و ده دقيقه ديگر بپزيد. حال برگ بوها را برداريد و آب بقيه ليموترشها را درون سوپ بريزيد. سوپ را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره رواني درآوريد و زيره، نمك، فلفل و فلفلقرمز را به آن بيفزاييد و هم بزنيد.
- سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر ريخته و با برشهاي ليموترش و برگ جعفري تزئين كنيد.
منبع:www.doniya.ir
با سلام ، 1 سوأل برام پیش اومده که: حتما باید سوپ رو له کرد؟؟
آره عزیزم اگه له کنی که خیلی بهتره.
سوپ خیلی خوشمزه ای یک بارم شده امتحان کنید من و دوستام که خیلی خوشمون اومد
برگ بو رو نزنیم اشکال داره؟
اصلا به برگ بو احتیاجی نیست
Besiar Khoshmaze bood. Merci
خیلی خوشمزه بود و البته سالم
واقعا عالیه فوقالعاده
این دستور کجاییه؟ من یه دستور هندی دارم خیلی فرق میکنه با این.
خیلی خوب بود واقعا عالی