سوپ دال عدس

موارد اولیه

  • روغن زيتون - سه قاشق غذاخوري
  • پياز خرد شده - يك عدد
  • كرفس خرد شده - دو شاخه
  • هويج ورقه شده - دو عدد
  • سير خرد شده - هشت حبه
  • سيب‌زميني خرد شده - يك عدد
  • دال‌عدس - يك پيمانه
  • آب‌مرغ - چهار پيمانه
  • برگ‌بو - دو عدد
  • ليموترش‌ - دو عدد
  • پودر زيره - نصف قاشق چايخوري
  • پودر فلفل قرمز و سس تند - به ميزان لازم
  • نمك و فلفل - به ميزان لازم

دستور پخت

  1. روغن را در قابلمه بزرگي حرارت داده و پياز را پنج دقيقه در آن تفت دهيد. سپس كرفس، هويج، نيمي از سيرها و تمامي سيب‌زميني‌ها را به آن بيفزاييد و چند دقيقه ديگر حرارت دهيد.
  2. دال عدس و آب مرغ را به مواد اضافه كنيد و بگذاريد جوش بيايد، در اين هنگام حرارت را كم كنيد تا 30 دقيقه بجوشد و سيب‌زميني و عدس نرم شوند.
  3. برگ بوها، باقي‌مانده سير و نصف ليموترش‌ها را در قابلمه بريزيد و ده‌ دقيقه ديگر بپزيد. حال برگ بوها را برداريد و آب بقيه ليموترش‌ها را درون سوپ بريزيد. سوپ را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره رواني درآوريد و زيره، نمك، فلفل و فلفل‌قرمز را به آن بيفزاييد و هم بزنيد.
  4. سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر ريخته و با برش‌هاي ليموترش و برگ جعفري تزئين كنيد.

منبع:www.doniya.ir

10 نظر برای سوپ دال عدس

  1. با سلام ، 1 سوأل برام پیش اومده که: حتما باید سوپ رو له کرد؟؟

    پاسخ
    1. آره عزیزم اگه له کنی که خیلی بهتره.

      پاسخ
  2. سوپ خیلی خوشمزه ای یک بارم شده امتحان کنید من و دوستام که خیلی خوشمون اومد

    پاسخ
  3. برگ بو رو نزنیم اشکال داره؟

    پاسخ
    1. اصلا به برگ بو احتیاجی نیست

      پاسخ
  4. Besiar Khoshmaze bood. Merci

    پاسخ
  5. خیلی خوشمزه بود و البته سالم

    پاسخ
  6. واقعا عالیه فوق‌العاده

    پاسخ
  7. این دستور کجاییه؟ من یه دستور هندی دارم خیلی فرق میکنه با این.

    پاسخ
  8. خیلی خوب بود واقعا عالی

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.