رولت گوشت و سیب زمینی

موارد اولیه

  • گوشت چرخ کرده 200 گرم
  • سیب زمینی متوسط 3 عدد
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 1 قاشق غذاخوری

دستور پخت

  1. گوشت رو با پیاز سرخ کنید(من کمی رب هم زدم بهش).سیب زمینی رو آب پز و رنده کنید .تخم مرغ رو با کمی نمک و یک قاشق آرد خوب مخلوط کنید تا یک دست بشه و به سیب زمینی اضافه کنید .
  2. روی یه لایه کیسه فریزر سیب زمینی رو پهن کنید و با لبه چاقو گوشه هاشو صاف کنید تا به شکل مستطیل در بیادحدود 2 سانت، سطح سیب زمینی رو با یه لایه نازک گوشت بپوشونید و با استفاده از پلاستیک کل مواد را همون طور که در شکل می بینید رول کنید.
  3. وسط سینی فر روی یه کاغذ روغنی یا قالب پهن که از قبل چربش کردید قرارش بدهید و در صورت تمایل روش رو کمی تخم مرغ و کنجد بریزید.
  4. تا وقتی که روی رولت تغییر رنگ داد از فر درش بیارید و بگذارید کاملا سرد بشه و بعد برشش بزنید و سرو کنید.

سیب زمینی آبپز که در کتلت ،کوکو یا رولت استفاده می شه برای اینکه بهترین نتیجه رو ازش بگیرین و چسبندگی خوبی داشته باشه نیم ساعت در فیریزر قرارش بدهید یا اینکه چند ساعت در یخچال تا حسابی سرد بشه .در این صورت انسجام خوراک بهتر می شه و دراصطلاح وا نمی ره.

rolet1

بهتره که درجه گریل فر رو روشن کنید برای پخت این غذا .چون همه مواد از قبل پخته شده فقط کمی باید برشته تر بشه.

این رولت رو می شه تو روغن سرخ کرد .برای بهتر سرخ شدنش باید از ماهی تابه اندازه مناسب استفاده بشه و به اندازه ای روغن بریزید که حداقل نصف رولت رو بپوشونه و دور رولت رو یه لایه کامل تخم مرغ بزنید.

قبل از اینکه کاملا سرد بشه نه جابه جاش کنید نه برش بزنید.

منبع:maahgool.blogfa.com

75 نظر برای رولت گوشت و سیب زمینی

  1. هوووووووووووووووووووووم به نظر خیلی خوشمزه میاد …. امشب حتما درست میکنم مخصوصا اینکه دختر کوچولوم کم خونی داره و گوشت زیاد باید بخوره و من دیگه موندم چی بپزم ….. ممنون خیلی دوستون دارم به خاطر این همه ایده عاااااااالی

    پاسخ
  2. این مقادیر برای چند نفر مناسبه؟

    پاسخ
    1. سلام حدودا 3 نفر

      پاسخ
  3. غذای مقوی و خوشمزه وشکیل است خیلی ممنون هستم 0

    پاسخ
  4. من درست کردم، خیلییییییی خوشمزه شد! واقعا ممنون.

    پاسخ
    1. خواهش میکنم. امیدواریم در وعده های دیگر هم بتونیم خوشحالتون کنیم.

      پاسخ
  5. chera ba fer? ma fer nadarim akhe…nemishe bedun fer dorost kard?

    پاسخ
  6. دستون درد نکنه

    پاسخ
  7. واقغا خوب و خوش مزه بود دستون درد نکنه از این ایدتون

    پاسخ
  8. من تو انتخاب غذا خیلی وسواس دارم،ولی از این غذا خوشم اومد،حتما درست میکنم.خدا کنه خوب بشه

    پاسخ
  9. آیا با همان پلاستیک در فر قرار دهیم؟

    پاسخ
    1. بله

      پاسخ
    2. من تو فویل پیچوندم خوب بود با همون گذاشتم تو فر

      کمی هم گشنیز و جعفری خورد کردم روی گوشت ریختم

      دستتون درد نکنه عالی شد

      پاسخ
  10. وای رفتم که بپزم بنظرم اگه یکم پنیر هم روش بریزیم تست خوبی بگیره

    پاسخ
  11. سلام .خیلی وبسایت خوبی دارین ممنون از لطفتون.من همیشه تا ساعت 11ظهر میشینم فکر میکنم که غذا چی درست کنم.امروز این سایت رو پیدا کردم و خیالم راحت شد که با موادی که دارم چی بپزم.خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی.انشالله خوشبخت بشی.

    پاسخ
    1. سلام. خیلی از شما متشکرم. همچنین شما نیز انشاءلله در همه مراحل زندگی موفق باشید.

      پاسخ
  12. ممنونم از لطف و توجه شما به کاربرانتون.
    من خیلی از این سایت خوشم اومده واقعا مفیده.برای همین تقریبا هرروز یا دو روز یکبار میام اینجا.
    یه دفتر اشپزی هم درست کردم و دستور پخت غذاهای شما رو توش مینویسم.
    راستی خواستم بگم من تازه عروسم و این سایت خیلی بهم کمک میکنه تا مهمونی خوبی برای خانواده شوهرم ترتیب بدم.
    بازم از سایت خوب و مدیر محترم سایت متشکرم.

    پاسخ
    1. خواهش میکنم. امیدوارم که هم شما و هم همسرتون از دستور پخت های ما که با دستان هنرمند شما آمیخته میشه خوشتون بیاد.

      پاسخ
  13. سلام من داخل سرخ کردم خوب شد ولی از وسط نصف شد.ولی یادم رفت روش تخم مرغ بزنم به نظرتون به خاطر این بوده

    پاسخ
    1. بله تخم مرغ باعث میشه به هم بچسبه.

      پاسخ
  14. ببخشید برا درست کردن رولت مرغ چه طور باید مرغ فیله کرد

    پاسخ
  15. سلام پلاستیک فریزر که توی فر می سوزه، نگو که نمی سوزه!!!! نمیشه بعد پلاستیکو باز کرد بعد گذاشت اونجا؟؟

    پاسخ
    1. اصلا گذاشتن پلاستیک فریزر توی فر کار خطرناکی هست و توصیه نمیشه! چون داغ شدن پلاستیک سرطان زاست!!!

      پاسخ
  16. ممنون از این اموزش غذاتون معلومه خوشمزست برا شام درست میکنم امشب

    پاسخ
  17. اردش جى باىد باشه

    پاسخ
  18. سلام خیلی ممنون چه سایت خوبی چه ایده جالبی من نصف روزم برای اینکه چی بپزم هدر میرفت -امروز خیلی خوشحال شدم که این سایت رو پیدا کردم . :))

    پاسخ
  19. سلام، من درست کردم تخم مرغم زده بودم بهش ولی همش وا رفت :-( ، سیب زمینیشم فکر کنم باید لایش خیلی نازک باشه چون اینجوری خفه کننده بود

    پاسخ
  20. سلام من امشب می خوام درست کنم بنظر خوشمزه میاد

    پاسخ
  21. سلام میشه موادشو درست کرد و داخل فریزر نگه داشت

    پاسخ
  22. من تازه وارد این سایت شدم ایده های خوبی دارین ممنونم

    پاسخ
  23. خـیلے خوشمزه بود.۞۞۞۞

    پاسخ
  24. ببخشید وقتی میگین فقط کمی توی فر بمونه یعنی چند دقیقه در ضمن ما که هی نمیتونیم در فر را باز کنیم اگه این طور باشه که همه حرارتش از بین میره

    پاسخ
    1. چرا جواب نمیدین/./

      پاسخ
      1. سلام. یه ربع دوازده شب کامنت گذاشتید خب اون موقع آنلاین نبودیم جواب بدیم. ببخشید!
        لازم نیست شما درب فر را باز کنید تا ببینید آماده شده، بلکه از پنجره شیشه ای نگاه کنید. اگر رنگش تغییر کرد و مناسب بود بردارید.

        پاسخ
        1. علیک سلام شما هم منو ببخشید اخه من تا ساعت 2و3 شب بیدارم . واسه این گفتم که نمیشه هی درفرو وا کرد اخه شاید فر یکی مث ما نمیشه از بیرو ن شیشه نگاش کرد اما سایت خیللللللللللی قشنگی دارید

          پاسخ
        2. میشه بگین چرا من درست کردم رولت از نایلون در نیومد واسه همینم وا رفت و همهی گوشتش با سیب زمینی مخلوط شد تخم مرغم زده بودم

          پاسخ
        3. میشه بگین چرا من درست کردم رولت از نایلون در نیومد واسه همینم وا رفت و همهی گوشتش با سیب زمینی مخلوط شد تخم مرغم زده بودم

          پاسخ
      2. سلام

        پاسخ
  25. ببخشید اشتباه شد همه ی

    پاسخ
  26. سلام
    ممنون که سایتتون ایده های جذاب می ده

    پاسخ
  27. سلام…خسته نباشید…من فقط میخوام بدونم شماقبلا این غذا روپختین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    واقعانمیدونم چی بگم؟؟
    سیب زمینی ها که بزور از نایلون جدا میشن بعدش هم کله به اصطلاح رولت!!!!!!!!!!!!!!!وا میره….مثلا خواستم واسه ناهار یه چیز متفاوت بپزمممم!!!!!خیلی بد شد خیلی بعد از کلی وقت گزاشتن….
    خواهشا این غذا رو درست نکنینا واقعا پشیمون میشین….

    پاسخ
  28. من تو پلوپز درست کردم خوب شد

    پاسخ
  29. واقعا سایت فوق العاده هست با تشکر فراوان

    پاسخ
  30. ایده هاتون خیلی عالیه . مثل اینکه بعضیا نایلونشم میخورن!!!!!!!!!!

    پاسخ
  31. من امشب مهمون داشتم مونده بودم چه غذایی درست کنم با گوشت و این امکانات کم واقعا خیلی عالی بود این پیشنهاد.ممنوووون

    پاسخ
  32. عالی

    پاسخ
  33. سلام خیلی جالب بود بنظرم ایدتون فقط کاش زمان پختم کامل میزدین که بدونیم چقدر دیگه غذامون آمادس چون مثلا من خیلی محدودیت زمانی دارم
    در هر حال الان دارم درستش میکنم و امیدوارم از پسش بر بیام وقتی درستش کردم میام میگم چطوری شد!

    پاسخ
  34. پختمش بسیار خوب شد دستتون درد نکنههههه
    در ضمن اون نکته ی فر روی گریل خیلی نکته ی مهمی هست حتما بهش توجه کنید!!

    پاسخ
  35. دستور این غذا رو تغییر دادین، قبلا تخم مرغ نداشت، درسته؟
    من قبلا دو بار درست کرده بودم (بیش از یکسال پیش) که هم خوب شده بود هم راحت در اومد، فقط برای اینکه ترک نخوره خمیرش، کمی هم روغن به سیب زمینی رنده شده زده بودم ولی این بار که با تخم مرغ درست کردم خیلی چسبناک شد و به سختی تونستم خمیرش رو پهن کنم و بعد بپیچمش، وسطش هم سوراخ می‌شد، نهایتا هم خوشگل نشد!!

    پاسخ
  36. سلام من الان این غذا رو درست کردم تو فره! آماده شد می‌خورم نظرمو میگم:-)

    پاسخ
  37. عالی بود ممنونم
    خدا خیرتون بده مسخره ترین سوال هر روزم رو با این سایت میتونم جواب بدم

    پاسخ
  38. ممنون از سایتی که گذاشتین یه دنیا مچکرم

    پاسخ
  39. راحت عالی

    پاسخ
  40. منم میخام امشب درست کنم تازه عروس هم هستم خداکنه خوب بشه

    پاسخ
  41. ma mikhaym emroz dorost konim

    پاسخ
  42. بسیار عالی به نظر می رسد. ممنون

    پاسخ
  43. ali be nazar miad mamnon emtehan mikonam.

    پاسخ
  44. من امروز پختم این غذا رو، ولی صادقانه بگم که مزه ش به دردسرش نمی ارزید.
    دیگه این غذا رو درست نمی کنم.

    پاسخ
  45. امشب درستش کردم. روی گوشت بادمجون سرخ شده هم گذاشتم خیلی عالی شد. با سپاس از سایت خوبتون.

    پاسخ
  46. اصلا دستور پختش کامل نبود من درست کردم سیب زمینیش وا رفت گوشتا ریخت بیرون افتضاح بود

    پاسخ
  47. چند دقیق باید توی فر بزاریم

    پاسخ
  48. من به سیب زمینی اردنخودچی زدم بعد ازش گلوله های کوچیک درست کردم مواد ریختم داخلش یه جیزی تو مایه های کوکو سیب زمینی تو پر خیلی هم خوشمزه شد.

    پاسخ
  49. من فرندارم میشه تو مکروفر که درجه گریل داره بهم بگید

    پاسخ
  50. بسیارغذای لذیذوساده ای بودمن مهمان خارجی داشتم نمی دونستم پیش غذاچی درست کردم مدیونتون هستم درزم یه پیشنهاد این رولت رو اگه میخوایدسرخ به شکل توپ دربیارید توشو باز کرده گوشتو توش بریزیدوسرخ کنیدمن یک بار امتحان کردم ولی روغنش باید زیاد باشه بعدش می تونید روغن توسط دستمال خارج کنید ولی چربش خوشمزست!

    پاسخ
  51. سلام
    من درست کردم گداشتم تو فر ولی کثیف کاری زیاد داشت خمیرش میچسبید اخرش مجبور شدم خمیرو با مواد قاطی کنم بزارم اون تو ولی من یکم سویا با فلفل دلمه ای و یکم پنیر پیتزابا رب قاطیش کردم امیدوارم خوب دربیاد نمونه نصفش تو یخچال😂😂

    پاسخ
  52. خوب شد خوشمززه بود ولی مامانم زیاد تعریف نکرد من یکم دستورشو تغییر دادم خوب درومد😊👍

    پاسخ
  53. مال من به طرز افتضاحی چسبناک شد و بعدم وا رفت و موداش قاطی شد. خیلی بد بود. فکر کنم نباید تخم مرغ بزنیم که سفت بشه

    پاسخ
  54. یه سوال میشه تو مکروفر هم بزاریم ما فر نداریم

    پاسخ
  55. افتضاج عقط بااین دسترات من در اوردی مردم را مسخره می کنید همش باز میسه . اونایی که هی طرف نی کنن از خودتونن یا خودتونن هستیین ..

    پاسخ
  56. چرا وقتی سیب زمینی 5 تا گرفتم رولت گوشت و سیب زمینی خوب درنیامد چقدر تخم مرغ یا ارد می خواست ممنون میشم اگه جواب بدهید

    پاسخ
  57. خیلی خوب شد من درست کردم داخلش از پنیر پیتزا هم استفاده کردم داخل مواد گوشتم از ذرت و قارچ وفلفل دلمه ایی نگینی هم رختم عالی شده بود.مرسی.

    پاسخ
  58. سلام من هم درست کردم توی ماهیتابه با روغن ولی از وسط وا رفت من کجای کارم اشتباه بوده؟

    پاسخ
  59. سلام روش رو باید تخم مرغ کامل بزنیم یا فقط زرده

    پاسخ
  60. سلام.
    فقط همین وبگم که خیلی غذای سخت وبدی بود.

    پاسخ
  61. عالی بود

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.