رولت مرغ

موارد اولیه

  • سینه مرغ 1 عدد
  • سبزی ( گشنیز و شوید و ترخون و جغفری و ریحان ) 6 قاشق غذا خوری خرد شده
  • هویج 2 عدد
  • آبلیمو 5 لیوان
  • پیاز درشت 1 عدد
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  • دارچین به مقدار لازم
  • پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
  • پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
  • روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
  • آب گوجه فرنگی 2 لیوان

دستور پخت

  1. سینه مرغ را به دو تکه از سمت استخوان جناغ به سمت طرفین با کارد بدون آنکه آسیب ببیند از استخوان جدا کنید .
  2. و هر تکه را از وسط با کارد باز کرده تا کاملا ًبه یک تکه پهنی تبدیل شود. سپس نمک و زردچوبه و آبلیمو و پیاز رنده شده و روغن زیتون اضافه کنید وکاملاً قطعات مرغ را به آن ها آغشته کنید .
  3. گوشت باید چند ساعت در این حالت درون یخچال بماند اگر رولت را برای ناهار میخواهید درست کنید بهتر است که شب قبل این کار را انجام دهید. هویج ها را درسته بپزید.
  4. گوشت را درون سلوفون و یا نایلکس قرار دهید طوری که هم زیر وهم روی آن را پوشش دهد و سپس چندبار با گوشت کوب به گوشت ضربه بزنید واز نایلکس خارج کنید و آن را کف سینی پهن کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و دارچین بپاشید و یک لایه سبزی خرد شده بریزیدبعد هویج را قرار دهید .
  5. لبه گوشت را روی هم بیاورید و برای اینکه باز نشود با نخ تمیز و سفیدی ببندید.
  6. رولت های آماده را در ظرفی بگذارید و آب گوجه فرنگی ونمک و زردجوبه به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید.
  7. وقتی پخته شد نخها را باز کنید و برش دهید و در دیس بچینید.

منبع:www.beytoote.com

9 نظر برای رولت مرغ

  1. خیلی ممنون از زحمات شما. می توانستید مواد دیگری نیز داخل رولت بگذارید تا خوشمزه تر شود در ضمن دستور غذا را کمی ادامه دهید تا کامل شود (بعد رولت را می پیچیم با خلال دندان آن را محکم می کنیم آن را سرخ می کنیم و در سس آنرا می پزیم ….

    پاسخ
    1. ببخشید توی چه سسی می گذارید؟

      پاسخ
  2. بارها از سایت خوبتون استفاده کردم.ممنون

    پاسخ
    1. خوشحالیم که تونستیم به شما و دیگر عزیزان کمکی کرده باشیم
      چی بپزم دات آی آر رو به دوستاتون معرفی کنید تا اونا هم استفاده کنن
      موفق باشید

      پاسخ
  3. سلام
    من امروز این سایت را پیدا کردم ، به نظر می رسد که سایت مفید و خوبی باشد. ولی چرا دستور غذا نصفه کاره است ، بعد از اینکه هویج را گذاشتیم چه کار کنیم ، دو سر فویل را محکم بسته و در آب جوش بگذاریم تا بپزد یا در فر بگذاریم یا اینکه در ماهیتابه سرخ کنیم ؟؟؟

    پاسخ
  4. دستورغذانصف کاره س!لطف کنیدادامه ش بدید.درکل بدنیس

    پاسخ
  5. چه مسخره.چرا نصفست؟کلی وقتمو گرفتین.

    پاسخ
    1. خب درستش کردیم! چرا عصبانی میشید؟

      پاسخ
  6. با سلام آشپزی لم داره شما بعضی از دستورات رو خلاصه میگید لطفا با جزییات کوچیک بگید تا تازه کارا به مشکل برنخورن، با تشکر

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.