رتتویی

موارد اولیه

  • بادمجون با پوست ۲ عدد
  • کدو با پوست ۲ عدد
  • گوچه فرنگی ۳ عدد
  • پنیر موتزارلا ۱ پیمانه (پنیر پیتزا
  • آرد ۳ ق.غ
  • کره ۳۰ گرم
  • شیر ۲ پیمانه
  • نمک و فلفل

دستور پخت

  1. تمام کدو و بادمجونهاتون رو نازک با پوست حلقه حلقه کنید و دو طرفشون رو کمی سرخ کنید.
  2. گوجه هاتون رو هم حلقه ای نازک برش بزنید و توی یه پیرکس لا به لا مرتب بچینید.
  3. چیدمان این غذا مهمه. تا در آخر شکل زیبایی بهمون بده.
  4. یکی دو لایه بادمجون بعد وسطش گوجه و بعد کدو. اگه هویج یا .. هم داشتید ترتیبش رو رعایت کنید.
  5. حالا توی یه شیر جوش آرد و شیر رو ریخته و هم بزنید روی حرارت تا مثل فرنی شل تر بشه و بعد بهش کره و نمک و فلفل رو بزنید.(سس بشامل)
  6. بعد بریزیدش روی موادتون که توی پیرکس چیدید و روش پنیر پیتزا بدید.
  7. می تونید مقدار پنیر رو به دلخواه کم یا زیاد کنید.
  8. من از پنیر لوله ای فیلا دلفیا برای لایه آخر استفاده کردم.
  9. بعد هم بره توی فر از قبل گرم شده یا توی ماکرو فر.
  10. من ماکرو فرم رو با دکمه کانوکشن برای ۵ دقیقه گرمش کردم و بعد که ظرفم رو گذاشتم از پخت ترکیبی کانوکشن و ماکرو استفاده کردم و زمان رو ۲۰ دقیقه در نظر گرفتم.
  11. خودتون چک کنید که اگر زمان کم بود و روش طلایی نشده بود بهش بازم زمان بدید. یا از گریل استفاده کنید.

منبع:neginchef.blogfa.com

8 نظر برای رتتویی

  1. سلام، چرا بادمجان و کدو را با پوست می ریزید

    پاسخ
  2. سلام راست میگه تو موش سرآشپز بدون پوست بود !!!

    پاسخ
    1. دوست عزیز همسن مادر بزرگ منی موش سر آشپز میبینی؟

      پاسخ
      1. شما از کجا میدونی سلما خانم چندسالشه؟
        ضمنا انیمیشن سن‌بردار نیست. میشه تو هر سن و سالی دید و لذت برد.

        پاسخ
  3. میشه با پوست درست کنیم

    پاسخ
  4. راست میگه تو کارتونش پوست نداشت.من بخاطر همون موشه اومدم ببینم غذات چیه.

    پاسخ
  5. اون موشه خوشمزه اش کرده بود

    پاسخ
  6. آقا چرا دعوا برداشتین . البته منم با موشه موافقم ولی با پوستش وا نمیره . ما که مثل موشه سرآشپز نیستسم.

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.