دلمه سیب زمینی تنوری

موارد اولیه

  • ـ سیب زمینی متوسط ۴ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
  • قارچ ۲۰ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
  • کره ۱ الی ۲ قاشق
  • روغن زیتون ۳ قاشق
  • برای تزئین (سیب زمینی ۱ عدد ، زیتون درشت سبز ۱ عدد ، زیتون سیاه ۲ عدد )

دستور پخت

  1. سیب زمینی ها را شسته و با پوست در آب بپزید و پس از پختن پوست گرفته و رنده کنید و نمک اضافه کرده و خوب چنگ بزنید تا چسبنده شود و نمک در تمام قسمتها یکسان پخش شود.
  2. گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را با روغن زیتون و نمک و زردچوبه و فلفل روی حرارت تفت دهید سپس نصف لیوان آب اضافه کرده درب ظرف را ببندید و فرصت دهید بپزد و آبش تبخیر شود.
  3. قارچ را شسته و به قطعات ریز تقسیم کنید و روی حرارت زیاد با مقداری روغن زیتون و دو قاشق آبلیمو تفت دهید .
  4. قارچ و گوشت را مخلوط کنید.
  5. سیب زمینی را به شکل گلوله بزرگی در آورده و وسطش را گود کنید و با مخلوط گوشت و قارچ پر کنید .اطراف سیب زمینی را به هم آورده و با حرکت در دست آنرا شبیه تخم مرغ فرم دهید.
  6. طرفین سر (گونه ها)را با پشت قاشق کمی گود کنید و یک عدد زیتون در فسمت بینی در سیب زمینی فرو کنید
  7. روی سیب زمینی کره بمالید و آنرا روی یک کاغذ آلومینیوم آغشته به روغن در کف سینی فر بگذارید.
  8. شعله گریل را روشن و سینی را در فر بگذارید تا زمانیکه سطح سیب زمینی کمی برشته شود .
  9. دلمه را از فر در آورید وبرای آن با زیتون سیاه یا انگور سیاه چشم بگذارید و با استفاده از یک سیب زمینی رنده و سرخ شده ، خارهای جوجه تیغی را درست کرده و در پشت آن فرو کنید به این ترتیب یک دلمه بزرگ و به شکل جوجه تیغی درست کرده اید و از خوردن آن همراه با خانواده لذت ببرید.

برای تزئین از گردو هم می توان استفاده کرد.

منبع:ashpazierangin.blogfa.com

9 نظر برای دلمه سیب زمینی تنوری

  1. خیلی جالبه وبه نظر خوشمزه میاد حتما درستش میکنم

    پاسخ
    1. سلام مهتاب خانوم. لطفا پس از درست کردن ازش عکس بندازید و برای ما بفرستید و تجربه هاتون رو برای ما بنویسید.

      پاسخ
  2. سلام . به نظر خوشمزه است . فردا شب می خاوم درست کن البته بدون قارچ ! امیدوارم خوب بشه

    پاسخ
    1. متشکر. پس نتیجه رو به ما اطلاع بدید. تجربه هاتون رو هم به ما بگید.

      پاسخ
  3. سلام دوباره . من غذا رو تزیین نکردم . خب همون شکل تخم مرغی قشنگ بود. اما وقتی به مدت نیم ساعت تو توستر گذاشتم اصلا برشته نشد و در آخر هم خیلی سیب زمینی هاش نرم بودند. چرا ؟

    پاسخ
    1. سلام. شاید باید بیشتر بگذارید . اگر زمان بیشتری می‌ماند برشته نمیشد؟ با فر چگونه؟ شاید این تفاوت به علت این باشد که از توستر استفاده کرده اید.

      پاسخ
  4. من این غذا رو پختم خیلی خوشمزه شد البته روی مخلوط گوشت و قارچ کمی هم پنیر پیتزا ریختم خیلی خوشمزه شده بود.ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ
  5. عکس که گذاشتین کف ظرف چی ریخته؟

    پاسخ
  6. خیلی خوشمزه بود ??
    ممنون از دستور پخت

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.