خورش قیمه یزدی
موارد اولیه
- نخود لپهشده 500 گرم
- پياز بزرگ يك عدد
- روغن جامد يا كره دو قاشق سوپخوري
- گوشت خردشده 600 گرم
- نمك، فلفل و زردچوبه و زعفران به ميزان لازم
- پياز داغ براي تزئين دو قاشق غذاخوري
دستور پخت
- نخودها را خيسكرده يك روز قبل از پخت حدود چهار الي پنج بار آب آن را عوض كرده و بعد لپه كنيد.
- پيازها را نگيني كرده و سرخ كنيد، گوشت را به آن افزوده و تفت دهيد.
- نمك، زردچوبه و فلفل را اضافه كرده و بعد نخود را بريزيد. پس از كمي تفت خوردن، داخل مواد آب ريخته بگذاريد تا جا بيفتد.
- 15 دقيقه مانده به سرو غذا، زعفران را اضافه كرده تا بوي مطبوع زعفران در غذا بپيچد. در ظرف مناسب كشيده روي آن را با پيازداغ تزئين كنيد و همراه چلوي زعفراني سرو نماييد.
29 نظر برای خورش قیمه یزدی
چ قدر خوشمزه بود واااای مرسی
بله واقعا غذای دلچسبیه…
مرسی از نظرتون
چم
خوبه. دوست دارم امتحانش کنم
سلام فکرمیکنم اونایی که توی 19اسفند90نظرمیدناین سایتو ازتوی برنامه ی بروز باهاش آشناشدن خود من هم از بروز شناختم وهمین امروز اومدم این جا خیلی سایت خوبیه
لطفاجوابموبدیدکه بفهمم نظرموخوندید!
سلام
متشکرم از نظرتون. سعیمون بر اینه که با افزایش غذاها و تکمیل دستورهای متفاوت بتونیم به راحتی به سوال چی بپزم جواب بدید.
سایتتون چرا اینجوریه من مواد اولیه رو هرچی زدم شما دلمه بادمجان ترکی زدین!!!!! akhe chaaaaaraaaa?????
به نظر میرسه که خوب باشه چون خودم خورشت قیمه را درست میکنم میرانم که این هم خوشمزه است
ممنون از سایت مفیدتون که غذاهای ایرانی را رواج می دهید
ممنون از تک تک شما عزیزان
ظاهرا مطالبتون زیاد مطابقت نمیکنن
سلام با تشکر از سایت خوبتون. منم با نظر جناب مجتبی یزدی و ستاره جون موافقم….
سلام. خواهش. با تکمیل و افزایش دستورهای غذا این مشکل رفع خواهد شد
با سلام.این غذا نیلز به رب نداره؟
وااااااااااااای.گشنم شد
سلام. برای خوشمزه و خوش رنگ شدنش میتونید از رب استفاده کنید.
خیر
سلام خیلی خیلی خیلی خوب بود دست شما درد نکند
یاسلام و خسته نباشید
خیـــــلی وقت بود که دنبال چنین سایتی بودم از طریق برنامه بروز با این سایت آشنا شدم
خیــــــلی سایت فوق العاده ای ، واقعا دستتون درد نکنه بابت تهیه چنین سایت خوب و کاملی
شـــــاد باشــــید
سلام
این سایت کار من خیلی آسون کرده
آخه همیشه می گم … چی بپزم؟؟؟!!!!
خیلی خیلی مرسی * موفق باشید
راستی من هم از طریق برنامه بروز با این سایت آشنا شدم
سلام بابا هرچی میزنی همون یه سری غذا رو میده چرا قمه یزدی تو هر منویی هست ؟؟؟
سلام. حق با شماست. چون تعداد غذاها کم است طبیعتا به شما این خورش را هم در جستجوهای مواد اولیهای که دارای گوشت و … است پبشنهاد میدهد. وقتی تعداد غذاهای سایت را بیشتر کنیم نتایج جستجو به آنچه میبایست بیشتر نزدیک میشود.
با تشکر از شما. منتظر حضور دوبارهتان هستیم.
سلام.خب فرقش با غیر یزدی چیه؟ما هم همین جوری درست می کنیم فقط توش رب گوجه هم می زنیم.یزدی هم نیستیم.
طریقه پخت قیمه یزدی را کامل توضیح نداده اید .لطفا کامل آن را درسایت پارسه گرد ببینید واصلاح کنید
خیلی متشکرم من هر وقت نمی دونم چی درست کنم به سایتتون سر میزنم و کارم راه میافته
متشکرم
ممنون از سایت خوبتون
سلام برای غلیظ شدن خورش ها چه پیشنهادی دارین؟من یه بار آرد زدم رنگ خورشتم زشت شد
پودر بامیه
پودر بامیه