خوراک کدو با گوشت و قارچ

موارد اولیه

  • کدو : ۲عدد متوسط
  • گوشت چرخ کرده: نصف پیمانه
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • سیر: ۲ حبه
  • قارچ: ۱ بسته کوچک
  • رب گوجه: ۱ ق غ
  • پنیر پیتزا
  • نمک، فلفل، آویشن
  • آبلیمو

دستور پخت

  1. کدوها رو بعد از اینکه خوب شستین و خشک کردین با پوست حلقه حلقه کنین و کمی نمک بزنین و بذارین مدتی بمونه.
  2. با یه دستمال خشکش کنین و توی تابه، کمی روغن زیتون اسپری کنین و کدوها رو توش بذارین و دوطرفش رو کمی تفت بدین جوری که نرم بشه.
  3. روی یه دستمال پهن کنین تا روغنش بره. (گرچه روغن زیتون مفیده، اما اگه چرب باشه خوراکتون جالب نمیشه)
  4. ۱ پیاز رو ریز خرد کنین و با گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل و زردچوبه توی روغن زیتون تفت بدین و کنار بذارین.
  5. اون یکی پیاز رو هم با سیر ریز کنین و توی روغن زیتون بریزین و تفت بدین. سبک و طلایی که شد رب، نمک، فلفل، پودر آویشن و کمی آب اضافه کنین و بذارین دو تا جوش بزنه. آخر سر ۱ قاشق آبلیمو هم اضافه کنین و از روی حرارت بردارین.
  6. کف یه ظرف پیرکس، یک ردیف کدو بچینین.
  7. کمی از سسی که درست کردین روی کدوها بریزین و صاف کنین.
  8. پنیر پیتزا روی مواد بریزین
  9. یه لایه دیگه کدو
  10. گوشت چرخ کرده
  11. و بازم سس و پنیر
  12. و در آخر قارچ
  13. روی تمام مواد پنیر پیتزا بریزین و روی پنیر هم کمی پودر آویشن و بذارین داخل فر از قبل گرم شده، تا پنیر آب بشه.
  14. شما می تونین از دو نوع پنیر استفاده کنین که خوشمزه تر هم میشه. مثلا لایه دوم رو گودا بریزین. سطح خوراکتون رو هم پنیر بیشتری بریزین

منبع:hanichef.blogfa.com

8 نظر برای خوراک کدو با گوشت و قارچ

  1. ممنون

    پاسخ
  2. این غذارو تو مکروفرم میشه درست کرد؟

    پاسخ
  3. با سلام و تشکر از دستور العمل این غذای بسیار خوشمزه خیلی جاتون

    خالی به همه مون مزه داد !

    پاسخ
  4. عال بوووووووووووووودددددد بوس بوسسسسسسسسس

    پاسخ
  5. من مزه ی پنی پیتزا دوست ندارم بی پنیر میشه

    پاسخ
  6. شکلش با دستورش همخونی داره واقعا؟ ینی من اشتباه میکنم و واقعا اون شکلی میشه؟!

    پاسخ
    1. شما صحیح فرمودین. تصویر اصلاح شد. باتشکر از دقت شما.

      پاسخ
  7. من امشب این غذارو برای بار دوم درست کردم، و واقعاً هم خوشمزه شد فقط هردفعه نتونستم خودمو راضی کنم طبق دستورش قارچ رو به صورت خام بریزم رو موادش و برای پخت قارچ فقط به همون چند دقیقه ای که تو فره اکتفا کنم، برای همین هر دفعه قارچو جداگانه تفت دادم، نظر شما چیه؟؟؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.