خوراک فصلی

موارد اولیه

  • فلفل دلمه‌اي رنگي خلال‌شده دو عدد
  • هويج خلال‌شده يك عدد
  • كدو خورشي خلال‌شده سه عدد
  • قارچ 200 گرم
  • ذرت و زيتون به ميزان لازم
  • مرغ خردشده 300 گرم
  • پياز داغ، زردچوبه، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگي به ميزان لازم

دستور پخت

  1. مرغ را در نکه های کوچک خرد کنید
  2. مرغ را همراه با پياز داغ، زردچوبه، نمك و فلفل تفت داده و رب گوجه‌فرنگي را اضافه كنيد.
  3. سپس سبزيجات خردشده را افزوده و خوب هم بزنيد.
  4. حرارت را كم كرده و در ظرف را بگذاريد تا سبزيجات خوب مغز پخت شود.
  5. اين خوراك را با نان سرو كنيد.

منبع: http://groohashpazi.blogfa.com

7 نظر برای خوراک فصلی

  1. عالی

    پاسخ
  2. به نظر که خیلی خوشمزه میاد چرب وچیلی دیگه….

    پاسخ
  3. مرسی ازشما حرف نداره

    پاسخ
  4. سلام خیلی خوش مزه بود می خواستم بدونم این غذا مال کدوم شهر یا استانه؟ممنون

    پاسخ
  5. قیافه ش خوشگله

    پاسخ
  6. سلام
    سوالی راجع به قارچ داشتم و چون توی این غذا استفاده شده بود،گفتم شاید یکی از دوستان بتونه کمکم کنه!
    کسی نظری داره که چیکار کنیم که وقتی پودر قارچ خشک رو به غذا اضافه میکنم،توی غذا و در حین پخت تغییر رنگی درش حاصل نشه،تا غذامون جلوه قشنگتری داشته باشه؟حتی اگه ایده تون مربوط به مراحل تولید در کارخونه باشه هم اشکال نداره!
    مرسی

    پاسخ
  7. کمی آبلیمو رنگ قارچ را برنمی گرداند

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.