ته چین گوشت و سبزیجات
موارد اولیه
- گوشت 250 گرم
- برنج 3 پيمانه
- سبزي خردشده 3 پيمانه (تره،جعفري و شويد)
- تخم مرغ 5 عدد
- ماست چكيده1 پيمانه
- زعفران 1 قاشق مرباخوري
دستور پخت
- گوشت خرد شده را با يك عدد پياز وكمي نمك و فلفل مي پزيم. به طوري كه يک استكان كوچك آب داشته باشد.
- برنج را جداگانه آبكش مي كنيم.
- زعفران را در کمي آب جوش دم كرده، سپس تخم مرغها را در آن شكسته و ماست و سبزي را نيز اضافه نموده و مخلوط مي کنيم. مقداري از برنج را نيز به مخلوط اضافه ميکنيم.
- کف تابه را با کمي روغن چرب ميکنيم وبا شعله ملايم حرارت مي دهيم. وقتي تابه داغ شد، ابتدا كمي از مخلوط را كف تابه ريخته و گوشت پخته شده را روي آن مي چينيم و سپس بقيه مواد و نهايتاً بقيه برنج را ريخته و مقدار آب گوشت باقي مانده را روي كل مواد مي ريزيم و سپس با شعله كم گاز مي گذاريم خوب دم بكشد.
- زماني كه مواد خود را كاملاْْ گرفت مي توانيد تابه را روي گاز برگردانيد (البته بهتر است قبل از برگرداندن تابه، داخل درب را با مقدار كمي كره چرب كنيد). اكنون با باز كردن درب تابه ميزان برشته شدن غذا را بررسي كنيد. چنانچه كمتر از ميزان دلخواه شماست دوباره آن را به طرف قبل برگردانيد و بدين ترتيب مي توانيد ميزان برشته شدن هر دو طرف را در حد دلخواه تعيين كنيد. توجه داشته باشيد كه در مورد ته چين و انواع كوكو طرفي از غذا كه در كف اصلي تابه قرار گرفته، بدليل آنكه دقيقاْ شكل ظرف را به خود گفته است، روي غذا محسوب مي شود!.
در تهیه این غذا هرچه زمان دم کشیدن بیشتر شود ته دیگ کلفت تر و خوشمزه تر می شود.
منبع:www.niksalehi.com
ممنون از دستور غذاهایی که اینقدر متنوع هست و خوشمزه!!! فقط اگه برای این غذا از این تابه های 2 طرفه نداشته باشیم میشه مثل ته چین مرغ درستش کرد؟؟؟؟
بله
اگه ماهیتابه دو طفه نداری میشه یک طرف را بپزی بعد طرف دیگر را. فقط باید موقع برگردوندن حواستون باشه که خراب نشه
نخوردم
ولی بنظر خوشمزن