تاس کباب
موارد اولیه
- گوشت گوسفند 1 کیلو
- پیاز یزرگ 2 عدد
- هویج 3 عدد
- سیبزمینی 2 عدد
- به 1 عدد
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه تازه آسیابشده به میزان لازم
دستور پخت
- دنده گوسفندی را به 4 تکه تقسیم کنید.
- هویج و پیاز و سیبزمینی را حلقهحلقه کنید.
- قابلمه مناسبی انتخاب کنید.
- داخل قابلمه روغن ریخته و یک ردیف حلقههای پیاز کف قابلمه بچینید.
- روی پیازها تکههای گوشت را چیده و روی آن فلفل و زردچوبه بپاشید.
- روی گوشتها یک ردیف هویج بچینید. ردیف بعد بهها را که به صورت برشهای پرتقال بریدهاید بچینید.
- در نهایت سیبزمینیها را چیده و حدود نیم پیمانه آب همراه با فلفل و ادویه دلخواه به قابلمه اضافه کنید.
- قابلمه را روی گاز قرار دهید تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده ، در قابلمه را ببندید تا به مدت 3 تا 4 ساعت بهآرامی مواد بپزند. حواستان باشد که آب غذا تمام نشود وگرنه پیازهای ته قابلمه که خوشمزهترین قسمت غذا هستند میسوزد.
نکته ها:
- خوشمزهشدن این غذا به این دلیل است که به آرامی مواد با هم میپزند و اب زیادی هم ندارد.
- اینخوراک را با نان سنگک تازه و سبزی خوردن نوش جان کنید.
منبع:www.parsegard.com
یکی از اون غذاهایی که بدمزست.
غذای بسیار خوشمزه ای است !
همیشه درست میکنم البته باسس رب گوجه سرکه ومقداری شکر بسیار خوشمزه اس
من خودم تاس کباب دوست دارم
خیلی خیلی خوشمزه است
تنها غذاییه که مو توش پیدا نمیشه چون تاسه تاسه!!
خب گوشت که خیلی طول میکشه تابپزه بهتر نیس اول گوشت بپزه بعد 1ساعت آخر بقیه موادو بریزیم؟
ما ابدار درست میکنیم و با پلو هم میخوریم