تارت مرغ
موارد اولیه
- زره تخم مرغ ۲ عدد
- آرد ۵۰۰ گرم
- کره ۳۰۰ گرم(یا ۲۰۰ گرم روغن جامد)
- آب یا شیر ۲/۱ پیمانه
- نمک کمی:
- پیاز داغ ۲/۱ پیمانه
- سینه مرغ ۱ پیمانه
- رب گوجه ۱ ق س
- فلفل دلمه ای ۲/۱ پیمانه
- قارچ خرد شده ۲/۱ پیمانه
- پنیر پیتزا ۱ پیمانه
دستور پخت
- آرد را در ظرف گودی می ریزیم وسطش را گود کرده و داخل آن نمک و شیر و زرده تخم مرغ را می ریزیم و مخلوط می کنیم
- سپس کره را به اندازه های کوچک خرد کرده وسط خمیر می ریزیم کره را با نوک انگشت با خمیر مخلوط می کنیم طوریکه حالت چسبندگی پیدا کند خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و در یخچال قرار می دهیم.
- خمیر را به قطر ۲-۳ میلی متر باز می کنیم بعد قالبهای کیک یزدی را در زیر خمیر گذاشته با دست فشار می دهیم تا خمیر به شکل قالبها درآید بعد با چنگال روی خمیر چند تا سوراخ ایجاد می کنیم
- به مدت ۲۵ - ۳۰ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد داخل فر میگذاریم
نکته حساس در تهیه این خمیر این است که نباید این خمیر زیاد ورز داده شود
خب ادامش؟
خوب بعدش چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام میشه لطفا ادامه شو توضیح دهید ممنون
:| خب؟؟؟؟؟؟
خب بعدشم معلومه دیگه
مواد فیلینگ رو درست میکنیم (مث مایع ماکارونی) و تفت میدیم بعدش داخل تارت ها میریزیم و پنیر رو هم روش
بعد میره تو فر تا پنیر ذوب شه و طلایی
خمیر چقدر باید توو یخچال بمونه؟
وای خیلی خندیدم. بقیه شو یادتون رفته بنویسین:)))))
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂