برش(آبگوشت روسی)

موارد اولیه

  • گوشت گوساله= نيم كيلوگرم
  • هويج =سه عدد
  • سيب*زميني= دو عدد
  • كلم= نصف بوته
  • برگ*بو =يك عدد
  • ميخك= يك عدد
  • جعفري =دو قاشق چايخوري
  • پيازچه =دو قاشق غذاخوري
  • روغن مايع =دو قاشق غذاخوري
  • پياز كوچك =يك عدد
  • رب گوجه*فرنگي =دو قاشق غذاخوري
  • چغندر =نيم كيلوگرم
  • خامه =درصورت تمايل كمي

دستور پخت

  1. حدود سه ليتر آب را جوش آورده و گوشت را به همراه چغندر، برگ بو و ميخك به آن اضافه مي كنيم، سپس حرارت را كم كرده و نيم ساعت كه غذا جوشيد چغندرها را از آن درآورده، كنار گذاشته و كلم خرد شده را به برش اضافه مي كنيم.
  2. مي توانيم چغندر را رنده يا خرد كرده و با روغن و پياز كمي تفت دهيم. رب را هم به اين مواد اضافه كرده و آن را نيز تفت مي دهيم و بعد چغندر، پياز و رب را به ظرف غذا اضافه مي كنيم، برگ بو و ميخك را از قابلمه خارج كرده، نمك و فلفل غذا را زده حرارت را خاموش مي كنيم. غذا را همراه جعفري، پيازچه و در صورت تمايل با خامه تزئين و سرو مي كنيم.

منبع:forum.ariatalk.com

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.