برش(آبگوشت روسی)
موارد اولیه
- گوشت گوساله= نيم كيلوگرم
- هويج =سه عدد
- سيب*زميني= دو عدد
- كلم= نصف بوته
- برگ*بو =يك عدد
- ميخك= يك عدد
- جعفري =دو قاشق چايخوري
- پيازچه =دو قاشق غذاخوري
- روغن مايع =دو قاشق غذاخوري
- پياز كوچك =يك عدد
- رب گوجه*فرنگي =دو قاشق غذاخوري
- چغندر =نيم كيلوگرم
- خامه =درصورت تمايل كمي
دستور پخت
- حدود سه ليتر آب را جوش آورده و گوشت را به همراه چغندر، برگ بو و ميخك به آن اضافه مي كنيم، سپس حرارت را كم كرده و نيم ساعت كه غذا جوشيد چغندرها را از آن درآورده، كنار گذاشته و كلم خرد شده را به برش اضافه مي كنيم.
- مي توانيم چغندر را رنده يا خرد كرده و با روغن و پياز كمي تفت دهيم. رب را هم به اين مواد اضافه كرده و آن را نيز تفت مي دهيم و بعد چغندر، پياز و رب را به ظرف غذا اضافه مي كنيم، برگ بو و ميخك را از قابلمه خارج كرده، نمك و فلفل غذا را زده حرارت را خاموش مي كنيم. غذا را همراه جعفري، پيازچه و در صورت تمايل با خامه تزئين و سرو مي كنيم.
منبع:forum.ariatalk.com
دیدگاهتان را بنویسید