تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون

موارد اولیه

  • کلم بروکلی=115 گرم
  • ژامبون مرغ=50 گرم
  • پنیر چدار=50 گرم
  • شیر خشک آماده شده=1و 4/1 لیوان(300 میلی لیتر)
  • تالیاتلی(نوعی پاستای پهن و نواری شکل)=50 گرم
  • نمک=بمیزان لازم

دستور پخت

  1. کلم بروکلی را بشویید و آن را بصورت گلچه های کوچک درآورید. ساقه های آنها را هم خرد کنید.
  2. ژامبون را خرد کرده و پنیر چدار را نیز رنده کنید.
  3. شیر را در شیرجوش ریخته و آن را جوش بیاورید.
  4. تالیاتلی ها را به آن اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه با در باز و به آرامی بجوشند.
  5. کلم بروکلی ها را به شیر اضافه کرده و آنها را بمدت 10 دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند.
  6. ژامبون،پنیر چدار و نمک را به کلم بروکلی و تالیاتلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود.
  7. مخلوط را با درشتی و اندازه دلخواه کودکتان خرد کنید و یا در غذاساز بریزید و بعد کمی از آن را در کاسه سرو کنید. درجه حرارت غذا را امتحان کنید و در صورت نیاز و پیش از دادن آن به کودک، غذا را خنک کنید. بقیه غذا را در ظرف دربسته بریزید و هرچه سریعتر در یخچال بگذارید. سعی کنید این غذا را در کمتر از 24 ساعت مصرف کنید

منبع:www.ashpazonline.com

2 نظر برای تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون

  1. آخه میگی ژامبون که عامل هزار تا بیماریه بدیم به بچه بخوره ؟

    پاسخ
    1. دقیقا!!

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.