خورش به (اصفهان)
مواد مورد نياز: آلبالو ، به ، سیب زمینی ، گوشت
نوع غذا: خورشت ، غذای ارسالی کاربران ، غذای محلی
مي توني اينو واسه شام و ناهار درست کني!
درضمن این غذا یه غذای گوشتی هست!
تعداد نظرات برای این دستورپخت: 13 نفر
کوفته شوید باقلا
مواد مورد نياز: باقالی ، برنج ، تخم مرغ ، زعفران ، شوید ، گوشت چرخکرده
نوع غذا: کوکو و شامی
مي توني اينو واسه افطاری و شام و ناهار درست کني!
درضمن این غذا یه غذای گوشتی هست!
تعداد نظرات برای این دستورپخت: هنوز کسی نظر نداده
ساندویچ تن یونانی
مواد مورد نياز: تن ماهی ، زیتون
نوع غذا: پیتزا و ساندویچ
مي توني اينو واسه افطاری و شام و ناهار درست کني!
درضمن این غذا یه غذای گوشتی هست!
تعداد نظرات برای این دستورپخت: 8 نفر
کوکوی باقالی
مواد مورد نياز: باقالی ، تخم مرغ ، سیب زمینی ، شوید
نوع غذا: کوکو و شامی
مي توني اينو واسه افطاری و شام و ناهار درست کني!
درضمن این غذا یه غذای گوشتی هست!
تعداد نظرات برای این دستورپخت: 22 نفر
پیراشکی اسفناج
مواد مورد نياز: آرد ، اسفناج ، گشنیز
نوع غذا: پیتزا و ساندویچ
مي توني اينو واسه افطاری و شام و عصرانه و ناهار درست کني!
درضمن این غذا یه غذای گیاهی هست!
تعداد نظرات برای این دستورپخت: 7 نفر
فلافل
حسین: نخود در آب سرد باید خیس بخورد که سفت نشود بعد یک بار با متوسط چرخ. میشه وپیاز رنده شده وکمی آب گرفته بعد سیب زمینی آبپز کوچک بعد نشاسته گندم یا ذرت یک یا دوقاشق غذاخوری ادویه ها پودر انبه پودر تخم گشنیز فلفل سیاه قرمز زنجبیل بیکینی پودر جعفری خشک آسیاب شده جوز هندی ورز میدیم کمی آب هم می ریزیم میگذاریم یخچال یک ساعت بعد در ظرف کوچک وگود گوله میکنیم و میگذاریم سرخ بشن خوب میشه
خوراک مرغ با رب انار
نگار: خیلی خوشمزه بود، من با رب آلبالو درست کردم به جای رب انار
خوراک مرغ با رب انار
نگار: من با رب آلبالو درست کردم، خیلی خوب شد
کاچی
ارام: خیلی خوب امتحان میکنم
ماست جوش (کمه جوش) (دامغانی)
نازنين: دقیقا
ناگت مرغ
رویا: سلام شما در سال 2013 در این سایت پیام گذاشتید و من حالا که سال2025هست این سایت رو دیدم و واقعا از نظرات تعجب کردم 🤭
دیشلیق – آش دندونی تبریز
فرخ: ما تو تبریز از زمان قدیم تا حالا به این غذا میگیم دیشلیخ. این اسم دیشلیق رو از کجا آوردین؟ شاید هم لحجه روستایی ها رو نوشتین!
خوراک بامیه
: سلام برای درست کردن بامیه خوشمزه اول باید بامیه ها رو تمیز بشوری بعد سر و دم بامیه رو ببری در ادامه بامیه ها رو به صورت گرد خرد کنید بهش نمک و زرد چوبه بزنید بعد در روغن سرخ کنید گوجه جدا پوره می کنید بهش سیر له شده و فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و در یک تابه جدا سرخ کنید آب گوجه که کشیده شد با بامیه مخلوط کنید و برای ده دقیقه با شعله کم بزارید دم بکشد و مزه ها قاطی بشه مزه اش محشر میشه
سالاد مرغ
مهمان گل: من درست نكردم ولي براي تولد مي خوام درست كنم خوبه ؟
نازخاتون – غذای محلی شمالی
خاتون شمالی: سلام و ایام خوش واووووو چند سال پیش چه دعوایی شده بود اینجا سر نازخاتون عزیزان هر گردی گردو نیست نازخاتون هم یه ترشیه در مازندران هم یه غذا در گیلان اسم هر دو نازخاتونه ولی فامیلی و محل تولد فرق میکنه هر دو خوشمزست و عالی
کبه برنجی
: Kobe
نودل و تخم مرغ
تپوت: خوب بود
کوکو کدو سبز
: سلام برای من هم تخم مرغ و هم ارد زدم ولی وا رفت 😭😭
درآمد شغل کیک پزی چقدر است؟
مهین: خیلی خوب بود
استامبولی پلو
آیتی: استامبولی یا استانبولی کدام صحیح است؟ بنظر می رسه که در یک اشتباه کلامی رایج شده که استامبولی هم گفته شود. این غذا از استانبول ترکیه می یاد و شامل برنج تند و قرمز رنگی هست که گاها در آن گوشت چرخ کرده هم استفاده می شود. بعضی از دوستان آنرا با لوبیا پلو اشتباه میگیرند و یا آنرا استامبولی پلو می نامند