رانندگی بعد از عمل بینی

یکی از چالش‌های پیش روی زیباجویان، رانندگی بعد از عمل بینی است. برخی از افراد باید راه زیادی را از محل کار تا خانه رانندگی کنند و جراحی بینی، کار آن‌ها را سخت می‌کند. به علاوه، نتیجه جراحی بینی تنها به مهارت پزشک وابسته نیست؛ اگر نکات پس از جراحی را به درستی رعایت نکنید، نباید انتظار یک بینی فوق‌العاده را داشته باشید. درست است که عمل بینی نسبت به سایر جراحی‌ها، چندان سنگین نیست و بیمار پس از مدت کوتاهی، بهبود می‌یابد؛ اما رانندگی بعد از جراحی بینی با تحرک زیادی همراه است که امکان دارد در بهبودی بینی اختلال ایجاد کند. در ادامه مقاله بیشتر به این موضوع می‌پردازی، با ما همراه باشید و برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید

آیا می‌توان پس از عمل بینی، رانندگی کرد؟

جراحی بینی و هرگونه امور زیبایی، حتی اگر کم تهاجم باشد، از نظر روحی و جسمی تاثیر زیادی روی شما می‌گذارد. به توصیه پزشکان، بهتر است بعد از جراحی بینی، رانندگی نکنید و با یکی از همراهان به منزل برگردید. شما ساعت‌ها بیهوش بودید و اثر داروهای بیهوشی هنوز در بدن است، به همین دلیل رانندگی به ویژه در روزهای اول به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. همچنین، بدن شما ضعیف شده و به استراحت نیاز دارد. بهتر است بعد از جراحی بینی برای اطلاع از مراقبت ها با پزشک خود مشورت کنید. دکتر حمید رضا حسنانی جراح بینی تمامی اطلاعات لازم را در وب سایت خود قرار داده است.

رانندگی بعد از عمل بینی چه خطراتی دارد؟

برای رانندگی بعد از عمل بینی، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید و دستورالعمل‌های ایمنی تعیین شده را رعایت کنید. همچنین، تا زمانی که قادر به رانندگی ایمن نیستید، از رانندگی خودداری کنید. از مهم‌ترین خطرات رانندگی بعد از جراحی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. اختلالات تمرکز : برخی افراد بعد از عمل بینی ممکن است مشکل تمرکز داشته باشند و نتوانند به درستی به جزئیات رانندگی توجه کنند. در چنین شرایطی، احتمال تصادف بسیار زیاد خواهد شد.

2. مشکلات تنفس : پس از جراحی، امکان تنفس از بینی وجود ندارد و باید از دهان نفس بکشید. چنین شرایطی، توانایی شما را برای رانندگی کاهش می‌دهد.

3. تغییرات حسی : یکی از تغییرات ایجاد شده بعد از جراحی بینی، تغییرات بویایی است. در چنین شرایطی نمی‌توانید بوی بنزین، سوختگی و… را احساس کنید و نهایتا ریسک تصادف زیاد می‌شود.

4. کاهش میدان دید : پس از اتمام عمل، پزشک بینی شما را گچ گرفته و بانداژ می‌کند. حجم زیاد گچ روی بینی سبب کاهش میزان دید می‌شود که یکی از عوامل اصلی ممانعت برای رانندگی است.

5. اثر داروهای بیهوشی : مهم‌ترین دلیلی که نباید پشت فرمان ماشین بنشینید، به اثرات داروهای بیهوشی مربوط می‌شود. در چنین شرایطی هنوز هوشیاری کامل خود را به دست نیاورده‌اید. به علاوه برخی از داروهای مسکن و آنتی بیوتیک تجویز شده، باعث خواب آلودگی می‌شوند.

چند روز بعد از عمل بینی امکان رانندگی وجود دارد؟

قبل از عمل بینی، بهتر است تمام چالش‌ها را بررسی کرده و با پزشک مشورت کنید. در قدم اول، 24 ساعت نباید رانندگی کنید تا اثر داروهای بیهوشی از بدن خارج شده و به هوشیاری کامل برسید. در قدم بعدی، بهتر است تا یک هفته رانندگی نکنید. این محدودیت به این دلیل است که تا یک هفته اول، چشم و بینی تورم بسیار زیادی دارد که سبب کاهش دید می‌شود. پس از آن با مشورت پزشک می‌توانید رانندگی را شروع کنید.

نکات ایمنی برای رانندگی بعد از عمل بینی

حداقل پس از هفت روز بعد از عمل بینی می‌توان اقدام به رانندگی کرد، اما بهتر است به نکات ایمنی توجه کنید. در قدم اول بهتر است یادآوری کنیم که اگر کار شما ضروری است، رانندگی کنید. در غیر این صورت، بهتر است چند روز دیگر برای رانندگی صبر کنید.

پزشک شما داروهای مختلف ضد درد و آنتی بیوتیک را برای کاهش و راحتی دوران نقاهت تجویز کرده است. همانطور که گفتیم، برخی از این داروها سبب خواب آلودگی می‌شوند. بهتر است حداقل دو ساعت بعد از مصرف دارو، رانندگی کنید. علاوه بر آن، هر زمانی که احساس ضعف یا عدم تمرکز کردید از رانندگی دست بکشید تا احتمال تصادف کاهش یابد.

کلام آخر

در این مقاله به توضیح کامل نکات ایمنی رانندگی بعد از عمل بینی پرداختیم. رانندگی بلافاصله بعد از جراحی، با خطرات زیادی همراه است. بهتر است پیش از جراحی، حتما با پزشک خود مشورت کرده تا تصمیم درستی در مورد فاصله بین عمل بینی و رانندگی بگیرید. به یاد داشته باشید که مراقبت‌های پس از جراحی، به اندازه مهارت پزشک مهم است و تاثیر بسیار زیادی بر نتیجه جراحی خواهد داشت.

توسط: چی بپزم؟

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.