گراتن سیب زمینـی
موارد اولیه
- سيب زميني: يك كيلوگرم
- پنير پتيزا: 150 گرم
- كره: سي گرم
- خامه: چهار قاشق غذاخوري
- سير: يك حبه
- شير: يك و نيم فنجان
- تخممرغ: دو عدد
- قارچ: نيم كيلو
- فلفل سياه: كمي
- جعفري خرد شده: سه قاشق غذاخوري
دستور پخت
- ابتدا سيب زمينيها را ورقه ورقه كنيد، آن گاه پوست سير را بكنيد، شير را داغ و به آن نمك و فلفل اضافه كنيد.
- ظرف فر را با كره چرب كنيد و سير خرد شده را كف آن بريزيد،
- آن گاه ظرف را با سيبزمينيهاي ورقه ورقه شده پر كنيد و نيمي از پنير پيتزا را روي آن بريزيد، دوباره لايهاي ديگر از سيب زميني را روي آن بگذاريد و سپس شير داغ روي آن بريزيد و روي آن قارچها را بگذاريد،
- پس از اين مرحله ظرف را داخل فر به مدت بيست دقيقه بگذاريد و پس از اين مدت بيرون بياوريد
- از طرفي تخممرغها را با خامه هم بزنيد و روي گراتن آماده شده به همراه پنير پيتزا بپاشيد.
- آن گاه ظرف را دوباره در فر قرار دهيد و پس از پنج دقيقه خارج كنيد
- برای تزئین آن از جعفری نیز استفاده کنید.
سلام
در دستور کره و جعفری خرد شده داریم. ننوشید از اینا کجا استفاده میشه؟
لطفا دستورات غذایی رو کاملتر و دقیقتر بنویسید
مرسی از توجتون
سلام. کره را که نوشته شود بود. باید باهاش ته ماهیتابه را چرب میکردید.
جعفری برای تزئین بود که فراموش کردیم بنویسیم و اضافه شد.
با تشکر از توجه و تذکر شما.
سلام ممنون بابت دستورغذاها.بسیارقابل استفاده است فقط حیف که گاهی ناقص است مثلااینجاحرارت فرکه خیلی هم اهمیت داره نوشته نشده.لطفادرجه فرراقیدکنید.متشکرم
سلام
سوالی راجع به قارچ داشتم و چون توی این غذا استفاده شده بود،گفتم شاید یکی از دوستان بتونه کمکم کنه!
کسی نظری داره که چیکار کنیم که وقتی پودر قارچ خشک رو به غذا اضافه میکنم،توی غذا و در حین پخت تغییر رنگی درش حاصل نشه،تا غذامون جلوه قشنگتری داشته باشه؟حتی اگه ایده تون مربوط به مراحل تولید در کارخونه باشه هم اشکال نداره!
مرسی
سلام
اگر از ماکرو استفاده کنیم چی؟
ممنون من درست کردم کمی بادمجون هم گذاشتم بینش اما اگه به بوی سیر تو خونه حساسین اون دو تا سیر و تهش نزارید که خونتون با بوی سیر یکی میشه