کیک برنجی(غذای کره ای)

موارد اولیه

  • 4 فنجان برنج
  • 25 گرم بادام هندی
  • نارگیل مکعبی خرد شده
  • پودر هل
  • شیره قند4 فنجان
  • آب 4 فنجان

دستور پخت

  1. برنج را از شب پیش خیس کنید ، صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید
  2. سپس آن را آسیاب کنید
  3. ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،‌بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ،‌ نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید
  4. وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید
  5. سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود
  6. سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود
  7. بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ،‌ آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید
  8. روی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید.پس از خارج کردن از فر آن را به شکل های مختلف در آورید

شما می توانید با استفاده از مواد خوراکی ای که پس از حل شدن در آب تولید رنگ می کنند، برای تزئین این کیک برنجی استفاده کنید.

منبع:www.seemorgh.com

70 نظر برای کیک برنجی(غذای کره ای)

  1. ممنون آیا نارگیل مکعبی نیز پخته و حل می شود آیا می توانستیم آن را رنده کنیم و یا بجای برنج آسیاب شده از برنج نیم دانه یا آرد برنج استفاده کنیم

    پاسخ
    1. منظور نگینی خورد کردن است. وقتی نارگیل اینگونه خورد میکنیم کوچکتر میشود ولی خیلی حل نمیشود. اگر میخواهید حل شود باید آن را رنده کنید.

      پاسخ
  2. آیا می شود نارگیل را حذف کرد؟

    پاسخ
    1. چرا نشه؟. مطمئنا میشه. ولی معمولا غذاهایی که سنتی یا مخصوص ملل خاصی هستند با دقت در مواد اولیه تهیه می شوند و به گرمی و سردی طبع غذا توجه می کنند. مراقب این قضیه اگر باشید میتوانید آن را حذف کنید.

      پاسخ
    2. ایا میشود نارگیل راحذف کرد

      پاسخ
      1. منم دوست دارم

        پاسخ
      2. بله

        پاسخ
  3. پودر حل و شیره ی فندق از کجا بیاوریم

    پاسخ
    1. سلام. شیره فندق نه! بلکه شیره قند! لطفا دقت کنید.
      برای تهیه پودر هل کافی است ها را بکوبید تا پودر شود و یا آن را آسیاب کنید.
      برای تهیه شیره قند هم میتوانید شکر یا قند را در آب ریخته و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس آن را بر حرارات بگذارید و همزمان خوب هم بزنید . وقتی غلیظ شد آن را بردارید.

      پاسخ
      1. یک خورده واضح بنویسید چون صفحه به لبه ی سایت است

        پاسخ
  4. سلام دمای فر ذکر نشده ؟باید فر چه درجهای باشه؟

    پاسخ
  5. سلام من که خیلی خوشم اومد یعنی تو ایرانم میشه درست کرد؟؟

    پاسخ
    1. لطفا غذاهای دیگه رو هم بزارید

      پاسخ
    2. چرا نشه؟ هر غذایی رو هر جای دنبا میشه درست کرد اگر دستورش رو بلد باشید و مواد اولیه اش رو داشته باشید.!

      پاسخ
    3. آره فکر کنم!!!

      پاسخ
  6. سلام نارگیل مکعب خرد شده رو از کجا بیاریم؟! و میشه به جای برنج هندی میشه از برنج ایرانی استفاده کرد و بادوم هندی رو از کجا تهیه کنیم؟! آخه منم خیلی خوشم اومده؟!

    پاسخ
    1. سلام. میتونید ناگیل بخرید و به صورت مکعبی خوردش کنید.
      میتونید از برنج ایرانی هم استفاده کنید.
      بادوم هندی هم که در آجیل ها استفاده میشه و در خشکبار فروشی ها به وفور یافت می‌شود.

      پاسخ
  7. پس چرا به نظرم پاسخ نمی دید؟

    پاسخ
    1. سلا. شما فقط 19 دقیقه اس که پیغام دادید. ما هم پاسخ دادیم!

      پاسخ
      1. ممنون ولی دمای فر رو نگفتید؟

        پاسخ
        1. دقیقا نمیدونم. یعنی هنوز خودم تست نکردم. ولی میشه رو دمای متوسط گذاشت و تست کرد اگر پخته نشد دوباره این کار رو انجام داد و چند دقیقه بیشترش کرد.

          پاسخ
  8. آخه مایکروفر نداریم فرمون زیر گازمونه اشکال نداره؟!

    پاسخ
  9. به جای هل و نارگیل چه چیزی میتونیم استفاده کنیم؟!

    پاسخ
    1. این دواز طعم دهنده های اصلی غذا هستند و اگر حذف شوند طبیعتا جایگزین خاصی نمیتواند همان طعم را ایجاد کند.

      پاسخ
  10. آخه الان فصل نارگیل نیست فصلش پاییزه دروغ میگم؟!

    پاسخ
  11. چرا به نظرم پاسخ نمیدید؟

    پاسخ
  12. یه بار دیگه بهتون میگم چرا به نظرم جواب نمیدید؟

    پاسخ
    1. خب چاره ای نیست مگر اینکه در پاییز این غذا رو میل بفرمایید.

      پاسخ
  13. یعنی شما اصلا این غذارو امتحان نکردید؟

    پاسخ
    1. سلام. این غذا را خیر.

      پاسخ
  14. میشه یک سئوال ازتون بپرسم؟

    پاسخ
    1. ما که سوالی رو بی پاسخ نگذاشتیم.

      پاسخ
  15. به نظر خوشمزه میاد

    پاسخ
  16. ممنون این دفعه تو فیلم کره ای گفت کیک برنج دیگه میدونیم چیه .بازهم تشکر

    پاسخ
  17. سلام،سوالاتی ذهن منو درگیر کرده که:
    1.این با کوفته برنجی که کره ای ها میخورن فرق داره؟؟
    2.قدیما که کره ای ها فر نداشتن چطور این غذاهارو میپختن؟؟؟
    3.تو این جومونگ که نشون میده به مردم گرسنه کوفته برنجی میدن،یعنی بادوم هندی گرون نبوده؟بادوم هندی داشتن؟اصن واقعا تو دستور پخت قدیمیش بادوم هندی داشته؟(اگه این با کوفته برنجی فرق داره پس سوال 3 حذف میشه )
    اینا بدجور ذهنمو درگیر کرده؟ :)
    در آخر اگه این با کوفته برنجی فرق داره بگین و دستور پخت اونم بذارین لطفا؟

    پاسخ
    1. سلام. بله با کوفته برنجی تفاوت دارد. در سایت میگذاریم آن را.

      پاسخ
  18. سلام

    پاسخ
  19. عالیه.واقعا دست مریضا

    پاسخ
  20. میشه کوفته برنجی کره ای هم بذارین

    پاسخ
  21. میشه کوفته برنجی کره ای هم بذارین ببخشیدا مدیر وبلاگ اخه من به کره علا قه دارم

    پاسخ
  22. میشه غذاهای کره ای زیاد بذاریین

    پاسخ
  23. کوماسو کوماسو کوماسوووووووووووووو ممممممممممنوننننننننننننم

    پاسخ
  24. عالیه مممممممممممممممنون

    پاسخ
  25. من هنوز درست نکردم ولی فکرنکنم با نارگیل مکعبی خوب بشه ویا اصلا بشه

    پاسخ
  26. این شیره قند چیست؟چی جوری ساخته میشه؟

    پاسخ
  27. ینی باید با روغن تو فر سرخ شه تیکه اخرو نفهمیدم .بعد در بیاریم شکل بدییم؟لطفا تو ضیح بیشتر بدیین

    پاسخ
  28. سلام می شود از بادام هندی استفاده نکنییم.

    پاسخ
  29. سلام سایتتون خیلی قشنگ وجذابه چندتا پیشنهادداشتم 1-یه قسمت غذاها رو براساس مدت زمان پخت بذارین تا بر اساس وقتی که می تونیم برا ی درست کردن غذا بذاریم بتونیم غذای دلخواهمون رو پیدا کنیم یعنی چقد روقت داریم وبر اساس مواد ی که داریم چی می تونیم بپزیم
    2-دستور پخت شیرینی ومربا وترشی وکیک رو هم بذارین
    ویک انتقاد:من موادی رو که تو خونه داشتم رو تو قسمت چی بپزم نوشتم اما غذاهایی رو که به من پیشنهاد داده بود خیلی از موادشو نداشتم مثل همین کیک برنجی که من بادام هندی ونارگیل اصلا ندارم

    پاسخ
    1. سلام. از پیشنهاد و لطف‌تون تشکر میکنم.
      در خصوص انتقادتون شما رو به قسمت پرسش‌ و پاسخ‌های متداول سایت ارجاع می‌دهم

      پاسخ
  30. در ضمن برای کیک برنجی چقدر آب لازمه وهمین طور برای شیره قند

    پاسخ
  31. وااااااااااااااااااااااااااای خو منم میخام

    پاسخ
  32. سلام می شه از بادام هندی استفاده نکنیم اگر باید استفاده کنیم از کجا تهیه کنیم؟

    پاسخ
    1. سلام. از خشکبار فروشی ها. قنادی ها و…

      پاسخ
  33. چه مقدار پودر هل باید ریخت

    پاسخ
  34. میشه جوابمو بدین

    پاسخ
  35. منظورم ازفنجان همان1
    پیمانه است یا1/2پیمانه

    پاسخ
  36. واقعا ممنون ولی میشه بگین شیره ی قند رو چطور باید درست کرد

    پاسخ
  37. عالی بودم
    ممممنون

    پاسخ
  38. نمیشه تو ماهی تابه درست بشه

    پاسخ
  39. فر ندارم نمیشه تو ماهی تابه؟؟؟لطفا ج بدین من عاشق کیک برنج ام

    پاسخ
  40. درفیلم ها کیک برنج رو با دوتا چوب می خورن
    توگرگان کجاپیدا میشه؟

    پاسخ
  41. فقط باید با فر بپزیم

    پاسخ
  42. کارتون خیلی درسته واز همه مهمتر صبرتون در برابر بعضی از این کاربرهای لوس وبیمزه
    با تشکر از سایت خوب ومفیدتون

    پاسخ
  43. باسلام .لطفا طرز تهیه کوفته برنجی روهم بزارید. من خیلی دنبال طرز تهیه اش گشتم ولی فقط طرز تهیه کوفته ایران رو میاره.خیلی متشکرم.

    پاسخ
  44. سلام نمیشه بدون فر درستش کرد.لطفا چند غذای کره ای بذارید ک فر یا سرخ کردن نخواد

    پاسخ
  45. بده

    پاسخ
  46. خیلی خیلی ازتون متشکرم بابت این مطالب خوبی که در اختیار ما میگذارید

    پاسخ
  47. سلام میشه به جای نارگیل از پودر نارگیل استفاده کنیم

    پاسخ
  48. سلام
    کیک برنجی تند رو چجوری باید درست کنم؟؟؟

    پاسخ
  49. من اول ی جا دیگه خوندم رتستش چرت و پرت بود اما این نه نوش چانتون

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.