کیک برنجی(غذای کره ای)
موارد اولیه
- 4 فنجان برنج
- 25 گرم بادام هندی
- نارگیل مکعبی خرد شده
- پودر هل
- شیره قند4 فنجان
- آب 4 فنجان
دستور پخت
- برنج را از شب پیش خیس کنید ، صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید
- سپس آن را آسیاب کنید
- ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ، نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید
- وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید
- سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود
- سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود
- بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ، آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید
- روی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید.پس از خارج کردن از فر آن را به شکل های مختلف در آورید
شما می توانید با استفاده از مواد خوراکی ای که پس از حل شدن در آب تولید رنگ می کنند، برای تزئین این کیک برنجی استفاده کنید.
منبع:www.seemorgh.com
ممنون آیا نارگیل مکعبی نیز پخته و حل می شود آیا می توانستیم آن را رنده کنیم و یا بجای برنج آسیاب شده از برنج نیم دانه یا آرد برنج استفاده کنیم
منظور نگینی خورد کردن است. وقتی نارگیل اینگونه خورد میکنیم کوچکتر میشود ولی خیلی حل نمیشود. اگر میخواهید حل شود باید آن را رنده کنید.
آیا می شود نارگیل را حذف کرد؟
چرا نشه؟. مطمئنا میشه. ولی معمولا غذاهایی که سنتی یا مخصوص ملل خاصی هستند با دقت در مواد اولیه تهیه می شوند و به گرمی و سردی طبع غذا توجه می کنند. مراقب این قضیه اگر باشید میتوانید آن را حذف کنید.
ایا میشود نارگیل راحذف کرد
منم دوست دارم
بله
پودر حل و شیره ی فندق از کجا بیاوریم
سلام. شیره فندق نه! بلکه شیره قند! لطفا دقت کنید.
برای تهیه پودر هل کافی است ها را بکوبید تا پودر شود و یا آن را آسیاب کنید.
برای تهیه شیره قند هم میتوانید شکر یا قند را در آب ریخته و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس آن را بر حرارات بگذارید و همزمان خوب هم بزنید . وقتی غلیظ شد آن را بردارید.
یک خورده واضح بنویسید چون صفحه به لبه ی سایت است
سلام دمای فر ذکر نشده ؟باید فر چه درجهای باشه؟
سلام من که خیلی خوشم اومد یعنی تو ایرانم میشه درست کرد؟؟
لطفا غذاهای دیگه رو هم بزارید
چرا نشه؟ هر غذایی رو هر جای دنبا میشه درست کرد اگر دستورش رو بلد باشید و مواد اولیه اش رو داشته باشید.!
آره فکر کنم!!!
سلام نارگیل مکعب خرد شده رو از کجا بیاریم؟! و میشه به جای برنج هندی میشه از برنج ایرانی استفاده کرد و بادوم هندی رو از کجا تهیه کنیم؟! آخه منم خیلی خوشم اومده؟!
سلام. میتونید ناگیل بخرید و به صورت مکعبی خوردش کنید.
میتونید از برنج ایرانی هم استفاده کنید.
بادوم هندی هم که در آجیل ها استفاده میشه و در خشکبار فروشی ها به وفور یافت میشود.
پس چرا به نظرم پاسخ نمی دید؟
سلا. شما فقط 19 دقیقه اس که پیغام دادید. ما هم پاسخ دادیم!
ممنون ولی دمای فر رو نگفتید؟
دقیقا نمیدونم. یعنی هنوز خودم تست نکردم. ولی میشه رو دمای متوسط گذاشت و تست کرد اگر پخته نشد دوباره این کار رو انجام داد و چند دقیقه بیشترش کرد.
آخه مایکروفر نداریم فرمون زیر گازمونه اشکال نداره؟!
به جای هل و نارگیل چه چیزی میتونیم استفاده کنیم؟!
این دواز طعم دهنده های اصلی غذا هستند و اگر حذف شوند طبیعتا جایگزین خاصی نمیتواند همان طعم را ایجاد کند.
آخه الان فصل نارگیل نیست فصلش پاییزه دروغ میگم؟!
چرا به نظرم پاسخ نمیدید؟
یه بار دیگه بهتون میگم چرا به نظرم جواب نمیدید؟
خب چاره ای نیست مگر اینکه در پاییز این غذا رو میل بفرمایید.
یعنی شما اصلا این غذارو امتحان نکردید؟
سلام. این غذا را خیر.
میشه یک سئوال ازتون بپرسم؟
ما که سوالی رو بی پاسخ نگذاشتیم.
به نظر خوشمزه میاد
ممنون این دفعه تو فیلم کره ای گفت کیک برنج دیگه میدونیم چیه .بازهم تشکر
سلام،سوالاتی ذهن منو درگیر کرده که:
1.این با کوفته برنجی که کره ای ها میخورن فرق داره؟؟
2.قدیما که کره ای ها فر نداشتن چطور این غذاهارو میپختن؟؟؟
3.تو این جومونگ که نشون میده به مردم گرسنه کوفته برنجی میدن،یعنی بادوم هندی گرون نبوده؟بادوم هندی داشتن؟اصن واقعا تو دستور پخت قدیمیش بادوم هندی داشته؟(اگه این با کوفته برنجی فرق داره پس سوال 3 حذف میشه )
اینا بدجور ذهنمو درگیر کرده؟ :)
در آخر اگه این با کوفته برنجی فرق داره بگین و دستور پخت اونم بذارین لطفا؟
سلام. بله با کوفته برنجی تفاوت دارد. در سایت میگذاریم آن را.
سلام
عالیه.واقعا دست مریضا
میشه کوفته برنجی کره ای هم بذارین
میشه کوفته برنجی کره ای هم بذارین ببخشیدا مدیر وبلاگ اخه من به کره علا قه دارم
میشه غذاهای کره ای زیاد بذاریین
کوماسو کوماسو کوماسوووووووووووووو ممممممممممنوننننننننننننم
عالیه مممممممممممممممنون
من هنوز درست نکردم ولی فکرنکنم با نارگیل مکعبی خوب بشه ویا اصلا بشه
این شیره قند چیست؟چی جوری ساخته میشه؟
ینی باید با روغن تو فر سرخ شه تیکه اخرو نفهمیدم .بعد در بیاریم شکل بدییم؟لطفا تو ضیح بیشتر بدیین
سلام می شود از بادام هندی استفاده نکنییم.
سلام سایتتون خیلی قشنگ وجذابه چندتا پیشنهادداشتم 1-یه قسمت غذاها رو براساس مدت زمان پخت بذارین تا بر اساس وقتی که می تونیم برا ی درست کردن غذا بذاریم بتونیم غذای دلخواهمون رو پیدا کنیم یعنی چقد روقت داریم وبر اساس مواد ی که داریم چی می تونیم بپزیم
2-دستور پخت شیرینی ومربا وترشی وکیک رو هم بذارین
ویک انتقاد:من موادی رو که تو خونه داشتم رو تو قسمت چی بپزم نوشتم اما غذاهایی رو که به من پیشنهاد داده بود خیلی از موادشو نداشتم مثل همین کیک برنجی که من بادام هندی ونارگیل اصلا ندارم
سلام. از پیشنهاد و لطفتون تشکر میکنم.
در خصوص انتقادتون شما رو به قسمت پرسش و پاسخهای متداول سایت ارجاع میدهم
در ضمن برای کیک برنجی چقدر آب لازمه وهمین طور برای شیره قند
وااااااااااااااااااااااااااای خو منم میخام
سلام می شه از بادام هندی استفاده نکنیم اگر باید استفاده کنیم از کجا تهیه کنیم؟
سلام. از خشکبار فروشی ها. قنادی ها و…
چه مقدار پودر هل باید ریخت
میشه جوابمو بدین
منظورم ازفنجان همان1
پیمانه است یا1/2پیمانه
واقعا ممنون ولی میشه بگین شیره ی قند رو چطور باید درست کرد
عالی بودم
ممممنون
نمیشه تو ماهی تابه درست بشه
فر ندارم نمیشه تو ماهی تابه؟؟؟لطفا ج بدین من عاشق کیک برنج ام
درفیلم ها کیک برنج رو با دوتا چوب می خورن
توگرگان کجاپیدا میشه؟
فقط باید با فر بپزیم
کارتون خیلی درسته واز همه مهمتر صبرتون در برابر بعضی از این کاربرهای لوس وبیمزه
با تشکر از سایت خوب ومفیدتون
باسلام .لطفا طرز تهیه کوفته برنجی روهم بزارید. من خیلی دنبال طرز تهیه اش گشتم ولی فقط طرز تهیه کوفته ایران رو میاره.خیلی متشکرم.
سلام نمیشه بدون فر درستش کرد.لطفا چند غذای کره ای بذارید ک فر یا سرخ کردن نخواد
بده
خیلی خیلی ازتون متشکرم بابت این مطالب خوبی که در اختیار ما میگذارید
سلام میشه به جای نارگیل از پودر نارگیل استفاده کنیم
سلام
کیک برنجی تند رو چجوری باید درست کنم؟؟؟
من اول ی جا دیگه خوندم رتستش چرت و پرت بود اما این نه نوش چانتون