کوکوی گل کلم

موارد اولیه

  • گل‌کلم: متوسط یک عدد
  • تخم مرغ: ۶ عدد
  • پیاز سرخ کرده: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
  • روغن: ۳ قاشق سوپخوری
  • زعفران: کمی ـ
  • جوش‌شیرین: ۱ قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل به میزان لاز

دستور پخت

  1. گل کلم‌ها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با آب و نمک می‌پزیم. هنگامی که پخته شد آنها را در سبدی ریخته و می‌گذاریم آب آنها کاملا گرفته شود.
  2. حالا با چنگال آنها را کمی نرم می‌کنیم. در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را شکسته و کمی نمک و فلفل هم به آن اضافه می‌کنیم.
  3. آنها را می‌زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.
  4. زغفران را در کمی آب جوش وجوش شیرین را در کمی آب سرد حل کرده و به تخم‌مرغ‌ها اضافه می‌کنیم. پیاز داغ و گل‌کلم‌هایی که کاملا خنک شده‌اند به مایه تخم‌ مرغ اضافه کرده و تمام مواد را بخوبی مخلوط می‌کنیم.
  5. روغن را در ظرفی که مناسب سرخ کردن باشد ریخته و می‌گذاریم کمی داغ شود.
  6. در نهایت مایه کوکو را داخل ظرف ریخته و حرارت را کم می‌کنیم تا بخوبی سرخ شود.
  7. بعد از سرخ شدن آن‌ را به تکه‌هایی تقسیم کرده و بر می‌گردانیم تا طرف دیگر کوکو هم سرخ شود

www.alamto.com

4 نظر برای کوکوی گل کلم

  1. خیلی عالی بود. از این بهتر پیدا نمی شه. از این به بعد همیشه تو همین سایت طرز تهیه غذا ها را پیدا می کنم

    پاسخ
  2. ای بدک نبیده برید بیشتر یاد بگیرید

    پاسخ
  3. درضمن این غذا یه غذای گوشتی هست!!!!!
    کجای این غذا گوشتی هستنش !!!!!

    پاسخ
  4. این غذا خیلی خوبه ..

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.