کشک کدو
موارد اولیه
- کشک 1 پیمانه
- کدو سبز 750 گرم (10 عدد متوسط)
- پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
- سیر داغ، نعنا داغ به میزان لازم
- فیله گوجه فرنگی 4 عدد
- پودر مغز گردو برای تزیین
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت
- شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنید.
- نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آنها بیفزایید.
- سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند.
- بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
- سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.
- چهار عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها نیز کمی بپزند.
- مغز کدوهای دو نیم شده را خارج نموده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید.
منبع:http://ashpazisonati.blogfa.com
با سلام و و تشکر
نمی دونم چرا چند تا غذا تا الان دیدم که شکل اون با گفته ها همخونی
نداره !!!
ا
سلام . متشکرم این غذا رو درست کردم خیلی عالی بود واقعا جاتون
خالی بود !!!
من درست کردم … کدوها رو با پیاز داغ و سیر تفت دادم یعنی جداگانه سرخ نکردم بعد قاطی کنم … کامل هم نکوبیدمش که خیلی له بشه ولی طعمششششش عالی بوووود و خیلی خیلی خوشمزه شد … ممنون
خیلی خوشمزس
عالیه