کرفس شکم پر

موارد اولیه

  • پنیر موزارلا200 گرم
  • خامه ترش2 قاشق سوپ‌خوری
  • ساقه کرفس یک دسته
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • زیتون بدون هسته20 عدد

دستور پخت

  1. ساقه‌های کرفس را به قطعات دو و نیم سانتی‌متری برش دهید.
  2. پنیر، خامه و زیتون را با هم مخلوط کنید.
  3. نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید.
  4. درون ساقه‌های کرفس را با مخلوط پر کنید.

 

3 نظر برای کرفس شکم پر

  1. خوبه

    پاسخ
  2. کجاش گوشتی است؟

    پاسخ
    1. سلام. پنیر و خامه که جزء لبنیات هستند، در دسته غذاهای گیاهی طبقه بندی نمیشوند.

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.