کباب قارچ
موارد اولیه
- قارچ
- پیاز
- آبلیمو
- نمک و فلفل
دستور پخت
- ابتدا صفحه قارچ را با مقدار کمي روغن مايع يا چربي گوسفند چرب کرده
- و کمي نمک و فلفل و پياز رنده شده و آبليمو به آن اضافه مي کنم
- سپس روي سيم توري پهن کرده و با حرارت ملايم گاز يا زغال به مدت کوتاه کباب مي کنيم
منبع:www.ariangarch.com
خوشمزاست ممنون
آفرین!
قارچ و پیاز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اه اه اه
عالی
من عاشق قارچم
سلام
من قبلا یه دفعه قارچ کبابی خوردم
بسیار لذیذ و خوشمزه بود
اما با آبلیمو مزه دارش نکردم
باید امتحان کنم….
منم قبلا قارچ کبابی خوردم خیلی خوشمزه بود عالی میشه
سلام یک روش ساده و عالی به قارچ کبابی ویا قارچ ولوبیا مقداری قرقوروت آب شده اضافه کنید واز خوردنش لذت ببرید کمی قرقوروت باکمی آب جوش ترکیب کنید به انواع خوراک قارچ اضافه کنید مر تضی 48 ساله از اراک
حتما امتحان می کنم.کل خانواده عاشق قارچ کبابی،سوخاری و هر چی توش قارچ باشه هستن
خیلی عالیه