کباب قارچ

موارد اولیه

  • قارچ
  • پیاز
  • آبلیمو
  • نمک و فلفل

دستور پخت

  1. ابتدا صفحه قارچ را با مقدار کمي روغن مايع يا چربي گوسفند چرب کرده
  2. و کمي نمک و فلفل و پياز رنده شده و آبليمو به آن اضافه مي کنم
  3. سپس روي سيم توري پهن کرده و با حرارت ملايم گاز يا زغال به مدت کوتاه کباب مي کنيم

منبع:www.ariangarch.com

10 نظر برای کباب قارچ

  1. خوشمزاست ممنون

    پاسخ
  2. آفرین!

    پاسخ
  3. قارچ و پیاز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اه اه اه

    پاسخ
  4. عالی

    پاسخ
  5. من عاشق قارچم

    پاسخ
  6. سلام
    من قبلا یه دفعه قارچ کبابی خوردم
    بسیار لذیذ و خوشمزه بود
    اما با آبلیمو مزه دارش نکردم
    باید امتحان کنم….

    پاسخ
  7. منم قبلا قارچ کبابی خوردم خیلی خوشمزه بود عالی میشه

    پاسخ
  8. سلام یک روش ساده و عالی به قارچ کبابی ویا قارچ ولوبیا مقداری قرقوروت آب شده اضافه کنید واز خوردنش لذت ببرید کمی قرقوروت باکمی آب جوش ترکیب کنید به انواع خوراک قارچ اضافه کنید مر تضی 48 ساله از اراک

    پاسخ
    1. حتما امتحان می کنم.کل خانواده عاشق قارچ کبابی،سوخاری و هر چی توش قارچ باشه هستن

      پاسخ
  9. خیلی عالیه

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.