کباب رنگی
موارد اولیه
- یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته
- یک عدد فلفل دلمه ای زرد، دانه گرفته
- یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته
- یک عدد پیاز کوچک
- 8 عدد گوجه فرنگی ریز گیلاسی
- 100 گرم قارچ وحشی
- 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک حبه سیر، له شده
- 2/1 قاسق چایخوری مخلوط سبزی های معطر خشک
دستور پخت
- فلفل دلمه ای ها را به قطعات 2/5 سانتیمتری خرد کنید.
- پیاز را پوست کنده و برش بزنید، ریشه ته پیاز را برای نگه داشتن لایه ها با هم، از ن جدا نکنید.
- قطعات فلفل، برش های پیاز، گوجه فرنگی و قارچ را به سیخ بکشید، دقت کنید که رنگ فلفل ها یکی در میان قرار گیرند.
- برای تهیه روغن معطر، روغن زیتون، سیر و مخلوط سبزی های معطر را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. مخلوط فوق را به طور کامل بر روی سیخ ها بمالید.
- سیخ ها را بر روی حرارت متوسط ذغال به مدت 10 تا 15 دقیقه کباب کرده، مرتب روغن معطر را به آنها بمالید و سیخ ها را برگردانید.
- سیخ سبزیجات کبابی را داخل بشقاب های گرم مخصوص پذیرایی قرار دهید. کباب ها را بلافاصله ب همراه سس سرو نمایید.
منبع:www.mrtaster.com
دیدگاهتان را بنویسید