پفک نمکی خانگی

موارد اولیه

  • آرد =100 گرم
  • کره= 90 گرم
  • پنیر رنده شده ریز و نرم ( پنیر چدار یا گودا ) =100 گرم

دستور پخت

  1. فر رو از قبل گرم کنید . کره رو به مدت 45 ثانیه در ماکروفر گرم کنید تا نرم بشه . آرد و پنیر رو اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید و ازش خمیری نرم درست کنید . در صورت تمایل میتونید از قالب های گرد کوچک برای شکل دادن به پفک استفاده کنید . با خمیر توپ های کوچکی تهیه کنید . با این مقدار حدود 24 عدد خمیر گرد و کوچک تهیه میشه . قلقلی ها را روی کاغذ مخصوص فر که از قبل کمی چرب کردید روی سینی قرار بدین و با دست کمی فشار بدید تا صاف بشه . سپس در فر با درجه 190 سانتیگراد به مدت حدود 12 دقیقه تا وقتی که روی پفک ها طلایی بشه بپزید . زمان به حرارت فر شما بستگی داره .

نکته : این پفک خوشمزه نیازی به رنگ نداره و مقوی و مفیده و مواد افزودنی و نگهدارنده هم نداره .

منبع:ashpazonline.com

5 نظر برای پفک نمکی خانگی

  1. درست نکردم ولی به نظر خوشمزه میاد.میشه توش فلفل بریزیم؟

    پاسخ
    1. آره ولی کم

      پاسخ
  2. سلام
    من درست کردم فقط مزه آرد میداد
    اصلا هم خوشمزه نشد

    پاسخ
  3. من درست کردم فقط مزه آرد بود خوب نبود

    پاسخ
  4. نمک نزنیم😐؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.