نودل برنج آسیایی
موارد اولیه
- 8 اونس نودل برنج (نودالیت الیت)
- 3 فنجان مرغ پخته شده
- 1 فنجان جوانه ماش
- 4 پیازچه، خرد شده ( یا عصاره پیاز الیت)
- 1 هویج، پوست کنده و رنده شده
- 1/4 فنجان تازه گشنیز خرد شده
- 1/3 فنجان بادام زمینی بو داده خرد شده
دستور پخت
- نودل ها را در آب جوش به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
- در همین حال، یک قابلمه بزرگ آب را بجوشانید.
- نودل را آبکش کرده و به قابلمه اضافه کنید 3الی 4 دقیقه آن را بپزید سپس با آب سرد بشویید تا خنک شود.
- باقی مواد را با هم مخلوط کرده به نودل اضافه کنید در صورت دلخواه با سس گوجه سرو نمایید.
منبع:www.manoelite.com
نودل چیه
واقعا خسته نباشید با توضیح کاملتون :|
ممنونم بابت دستورالعمل پخت نودل برنج 🌹👏👍