میگو پفکی
موارد اولیه
- میگو نیم کیلو
- آرد 1 فنجان پر
- شیر 1 فنجان
- تخم مرغ 3 عدد
- روغن زیتون2 قاشق سوپخوری
- جوش شیرین1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل بمقدار کافی
دستور پخت
- تخم مرغها را در شیر می شکنیم و جوش شیرین و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و مخلوط کرده روغن زیتون و آرد را هم به آن اضافه می نمائیم تمام این مواد را بهم می زنیم تا کاملاً صاف شود و آرد بصورت گلوله نباشد.
- میگوها را بعد از تمیز کردن و شستن می گذاریم که کاملاً آبش کشیده شود. بعد درون خمیر بنیه می گذاریم و بعد از 5 دقیقه که درون این مواد ماند درون روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود.
- اگر به بوی ماهی یا میگو خیلی حساس هستید می توانید میگوها را قبل از اینکه درون مواد بریزید مدت 5 دقیقه درون آب جوشیده ریخته و بعد به صورت بالا درست کنید.
منبع:ashpazonline.com
من امتحان کردم ولی پفکی نشد
اگه دوقاشق ماالشعیر به مواد اضافه بشه بهتر میشه … در کل خوب بود ممنون عزیزم
این جوری هم میشه: اول یکم میگو ها رو آب پز کنیم که از سفتی درآد بعد تخم مرغ رو هم بزنیم تا کف کنه بعد ارد, نمک و فلفل و پودر سیر قاطی میکنیم .میگو رو اول تو تخم مرغ بعد توی آرد میزنیم بعد تو روغن جوش میپزیمش…
مطمعنم شکل صحیحش یه جور دیگس اما اینطوری از همه ی روشا خوشمزه تر میشه امتحان کردم…:D
ممنونم از سایت بسیار بسیار خوبتون
ایشالله خوب بشه من رفتم میگو بخرم…ممنون
منظورتون از خمیر بنیه چی بود تو دستور پخت؟
سوال: ما از کجا بدونیم کی جواب سوالمونو میدید ک بیایم دوباره سر بزنیم؟! خخخخخخ
😒😒
منکه درست کردم ولی پفکی نشد
سلام اینکه پفکی نشد
با همون مایع سرخ کنیم یا دونه دونه از مایع در بیاریم بعد سرخ کنیم
خیلی بد
بسیار خوشمزه بوووووووود
مرسی از سایت بسیار خوبتووووووووووون
سلام
داخل سرکه سیب هم به مدت دو ساعت بمونه بد نمی شه پفکی می شه
اینجوری پفکی نمیشه که!!!!!!!!!
ببخشید آرد سوخاری یا آرد سفید
با سلام .
متاسفانه جای تعجب هست که جوش شیرین با تمامی مزراتش که از دستور غذایی ملل حذف شده ولی هنوز در دستورات شما مشاهده میشود .
مصرف جوش شیرین باعث میشود تا تمام مواد و ویتامین ها تا مدت های طولانی بدون جذب از بدن دفع گردد و باعث مشکلات گوارشی و… میگردد .
خیلی خوب بود
مقاوم ترین حصار گوزنی
مطلب مهیجی است و شاد باشید
مطلب بسیار مهیجی است و ممنوم از شما