مرغ پلو با کشمش
موارد اولیه
- برنج 3 پیمانه
- فیله مرغ 3 تا 4 عدد
- کشمش پلویی کمی کمتر از یک پیمانه
- ساقه کرفس ریز خرد شده ( 1 پیمانه )
- پیاز یک عدد متوسط
- رب 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل ، زردچوبه به میزان لازم
دستور پخت
- پیاز را خرد کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی بشه
- بهش زردچوبه اضافه کنید و کرفسها را هم اضافه کنید و تفت بدین. دقت کنید که نخ های کرفس را بگیرید بعد خردشون کنید.
- ده دقیقه یک ربع کرفسها را بذارین تفت بخوره و کمی نرم بشه.
- فیله های مرغ را مکعبی خرد کنید و به این مواد اضافه کنید و تفت بدین
- بعدش رب را اضافه کنید و تفت بدین تا خامی رب گرفته بشه
- بهش یک لیوان آب اضافه کنید و بذارین که موادتون بپزه
- نمک هم یادتون نره در ضمن!
- تو این فاصله برنج را آب کش کنید.
- وقتی مرغ ها پخته شدن ( 20 دقیقه بیشتر طول نمیکشه، فیله زود می پزه) و آب مواد کشیده شد، شعله را خاموش کنید و کشمش پلویی شسته شده را بهش اضافه کنید.
- کف قابلمه روغن بریزید و هر ته دیگی که دوست دارین بذارین.
- من یک پیمانه از برنج آب کش شده را با یک و نیم قاشق ماست ، کمی رب و کمی دارچین قاطی کردم و کف قابلمه ریختم و روش را صاف کردم. ( این ته دیگ خیلییییییییی خوشمزه میشه ، فقط حواستون باشه که نسوزه ، توش رب داره زودتر از ته دیگای دیگه برشته میشه)
- بعد به ترتیب یک لایه برنج یک لایه مرغ و کشمش و کمی پودر دارچین بپاشید. تا لایه آخر این کار را انجام بدین.
- بذارین پلوی شما با حرارت ملایم بین 30 تا 40 دقیقه دم بکشه.
- این مدل پلوهای مخلوط که مواد لا به لای برنج روغن داره دیگه از نظر من لزومی نداره که روش روغن بدیم، فقط کمی آب دور و بر برنج بریزید و بذارین دم بکشه.
منبع:www.eligooloo.com
من درست کردم هم خوشمزه و هم خوش عطر بود
خوشمزه باب میل بچه ها
خیلی خوشمزه و آسونه من جدیدا کلا همین غذارو میپزم