مرغ بریان در فر
موارد اولیه
- مرغ = یک عدد درسته
- آب غوره
- روغن زيتون
- نمك فلفل
- پياز
- فلفل دلمه
- گوجه فرنگي
دستور پخت
- ابتدا مرغ را شسته به مدت نيم ساعت در آب ولرم ميذاريم.با اينكار خونابه مرغ خارج ميشه.بهتره از مرغ كوچك كه چربي كمتري هم زير پوست دارن استفاده كنيد.مرغ زربال يا سبز عاليه.
- بعد مرغ را با نمك نسبتاً زياد كاملاً آغشته كنيد و در سالاد پياز،فلفل دلمه،گوجه فرنگى و روغن زيتون بودار بخوابانيد.
- بعد از يك ساعت آبغوره را اضافه كنيد. براي اينكار مرغ و سالاد را در ظرف گود ريخته و در آبغوره فراوان غرق كنيد.محشر ميشه!!!!
- بذاريد چند ساعت در آبغوره بماند تا خوب مزه دار بشه.هر از گاهي مرغ را برگردانده و با قاشق داخل مرغ را هم بي نسيب نذارين!!!!
- خوب حالا مرغ را در ظرف عميق مخصوص فر قرار دهيد و روي آن را با آلومينيوم فويل كاملا بپوشانيد. فر را تا دماي ٢٢٠ درجه گرم كرده و مرغ را يكساعت و نيم بدون گريل بپزيد.
- سپس فويل را برداشته و ٢٠ دقيقه بدون فويل با دماي ٢٥٠ درجه بپزيد تا آب مرغ ته ظرف حسابي غليظ و روي مرغ برشته شود.با سليقه خود تزيين كنيد،
منبع:ashpazonline.com
اینجوری نیست که ازکجادرآوردید
والله چی بگم…؟؟؟!!
درجه فرزیاد نیست؟220
من با این روش درست کردم واقعا خوشمزه شد. البته به جای آآبغوره از آآبلیمو استفاده کردم.
من فردا مهمون دارم میخوام از این روش استفاده کنم درست کنم خدا کنه خوب بشه و بیام اینجا کلی ازش تعریف کنم
فک کنم درجه فرزیاده ها