ماکارونی با تن ماهی
موارد اولیه
- ماكاروني 400 گرم
- كنسرو تن ماهي 2 قوطي
- پياز 1 عدد بزرگ
- گوجه فرنگي خرد شده 2 عدد
- رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- جعفري تازه ريز شده 2/1 ليوان
- سير ريز شده 2 حبه
- گشنيز ريز شده 4 قاشق غذاخوري
- كنسرو نخود فرنگي 2/1 ليوان
- هويج رنده شده 4 قاشق غذاخوري
- فلفل سبز تند به مقدار لازم
- آبليمو 1 قاشق غذاخوري
- روغن زيتون به مقدار لازم
دستور پخت
- ماكاروني را طبق دستور روي پاكت پخته،آبكش كرده و كنار بگذاريد.
- پياز خلال شده شده را همرا با سير در قابلمه همراه با كمي روغن سرخ كنيد.
- هويج رنده شده،گشنيز،جعفري،فلفل سبز تند و گوجه فرنگي را به مواد اضافه كرده همراه با پياز كمي سرخ كنيد تا سبزيجات كمي تغيير رنگ دهند.
- ادويه،آبليمو و رب گوجه فرنگي حل شده در 2/1 ليوان آبجوش را به مواد اضافه كرده كمي هم بزنيد.
- در آخر كنسرو نخود فرنگي را به مواد اضافه كنيد.
- درب قابلمه را بسته مواد را به مدت 15 دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كمي بپزد و آب آن كمي تبخير شود.
- مايه ماكاروني را با ماكاروني مخلوط كرده و سپس محتویات تن ماهی را به آن اضافه کرده و در قابلمه ريخته روي حرارت ملايم به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا ماكاروني دم بكشد.
- ماكاروني را در ظرف كشيده و ترجیحا همراه با سالاد شيرازي ميل كنيد.
- لازم به ذکر است جوشاندن تن ماهی در آب به مدت بیست دقیقه الزامی است.
منبع: http://groohashpazi.blogfa.com
سلام ،سایت شما نسبت به سایت های آشپزی دیگه خوبه اما یه روز یه غذا رو خوندم که بعضی از مواد مورد نیازش تو درستور پخت استفاده نشده بود ،گفتم این یک مورد اشتباه شده فاما امروز غذایی با عنوان “ماکارونی با تن ماهی” رو دیدیم اتفاقا تن ماهی تو مواد مورد نیازش بوده ولی توی دستور پختش هرچی گشتم پیدا نکردم .عجیبه این دو قوطی کنسرو ماهی رو چطور باید استفاده کرد.؟
سلام.
مشکلی که که اشاره کرده بودید رو رفع کردیم
یا تشکر از تذکر شما.
خانم زهره خط 7 رو بخونید متوجه حضور تن ماهی خواهید شد!
البته من برای شما بیشتر سالاد هویج و آب هویج پیشنهاد میکنم :دی
شما قبلش یه لیوان آب هویج بخور تا متوجه شی ادمین پست رو اصلاح کرده :D
سلام من دیشب آدانا کباب پختم معرکه شد چه ترکیبه خوشمزه ای میشه سماق و آبلیموووووووووووووو.امروزم ماکارانی با تن ماهی. غذاها عالین
ممنون
خیلی خوبه. ممنون از سایتتون.
مرسی عالی بود