شامی افطاری
موارد اولیه
- گوشت گوساله یا گوسفند پخته شده 300 گرم
- نخود پخته شده 150 گرم
- لپه پخته شده 200 گرم
- پیاز متوسط 1 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- نمک ، فلفل به مقدار کم
- دارچین و زردچوبه به مقدار لازم
- سیب زمینی بزرگ 1 عدد
- روغن به میزان لازم
دستور پخت
- ابتدا نخود و لپه را به طور جدا خیس کرده سپس گوشت با سیب زمینی و پیاز و کمی زردچوبه می گذاریم تا بپزد.
- لپه و نخود را به طور جدا می پزیم سپس گوشت پخته شده را جدا کرده و کاملا ریش ریش می کنیم.
- سیب زمینی و لپه و نخود و پیاز پخته شده را همه را چرخ می کنیم.
- نمک زردچوبه و دارچین اضافه کرده تخم مرغ را افزوده و مانند مایع کتلت در می آوریم سپس به صورت شامی های ریز در روغن سرخ می کنیم .
منبع:www.forum.98ia.com
سلام
سیب زمینی نمیشه که همراه گوشت پخته بشه چون به اصطلاح وا میره
توی توضیحات نگفتین گوشت چه مرحله اضافه بشه
احتمالا باید گوشت رو بعد از اینکه ریش کردید بخورید! چون بعدش دیگه گفته نشده جایی استفاده بشه. اتفاقا من گوشت ریش ریش دوست دارم!
سلام عالی بود ولی میشه دستور پخت سوپ بزارید؟ مرسی
سلام. به دسته سوپ آش و آبگوشت مراجعه کنید.
سلام آخه اینم شده غذا یه غذا فسفود بزارید یا فرنی چیزی شامی چی بود آخه. هان؟؟
khili sakhte, ghazahaye rahat tar bezarin
میشه هیچکدوم رو نپزیم همه رو باهم چرخ کنیم؟
من که نپختم ولی قیافش بد نیس…………………..هه هه هه هه
سلام ببخشید میشه گوشتوجای ریش ریش کردن چرخ کنیم؟
سلام این غذا برای چند نفره
سلام به نظرم گوشت بعدازریش شدن وسط مایع سیب زمینی مخفی میشه وبعد مثل کتلت سرخ میشه
سلام به نظرم گوشت بعدازریش شدن وسط مایع سیب زمینی مخفی میشه وبعد مثل کتلت سرخ میشه
درست کردم عالی بود
سلام خوب بود
عالی بود ممنونم
منم نخوردم اما دیدم درست می کنن ب نظر منم بد نباشه اتفاقا خیلی دوست دارم بخورم شاید امسال درست کردم