سیب کارامل شکلاتی با پاستیل و اسمارتیز
موارد اولیه
- سیب=8 عدد
- شکر قهوه ای=یک و نصف پیمانه
- پودر کاکائو =یک قاشق س
- آب=یک سوم پیمانه
- ملاس یا شیره ذرت=یک سوم پیمانه
- کره یا مارگارین= 2 ق س
- سرکه سفید=یک قاشق س
- داژه های شکلاتی و پاستیل برای تزیین
دستور پخت
- سیب ها رو بشورین و خشک کنین . دمش رو جداکنین .از جای فرورفتگی سیب ، یک قلم چوبی یا پلاستیکی محکم داخلش فروکنین . داخل ظرفی مواد رو با هم مخلوط کنین و روی حرارت ملایم بجوشانین و سپس درپوشی بذارین و مدت 3 دقیقه کاملا با حرارت ملایم جوش بزنه .
- حدود 8 دقیقه دیگه بدون درپوش آرام و بدون هم زدن روی حرارت ملایم بجوشانین تا کاملا غلیظ بشه .
- از روی حرارت بردارین و سیب ها رو داخل مایه فرو ببرین . سپس سیب ها رو داخل پودر مغزهای خوراکی مانند پسته آغشته کرده و یا روی اونها از دراژه های شکلاتی و پاستیل بچسوبنین و بذارین در داخل ظرفی تا کاملا خشک بشن .
منبع:www.ashpazonline.com
دیدگاهتان را بنویسید