سیب پلو کرمانشاهی
موارد اولیه
- برنج ۵ پیمانه
- سیب زمینی ۳ تا ۴ عدد
- گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- کشمش پلوئی ۱۰۰ گرم
- خرما ۲۰۰ گرم
- کره یا روغن ۱۰۰ گرم
- زعفران و نمک به میزان لازم
دستور پخت
- برنج را حدود ۲ ساعت در آب و نمک خیس می کنیم سیب زمینی را به صورت مکعب خرد کرده ، وقتی که آب برنج جوش آمد برنج را ریخته بعد از چند جوش سیب زمینی را اضافه می کنیم ۲
- تا ۳ جوش که زد برنج را صاف می کنیم بعد مقداری روغن و آب برای ته دیگ درست می کنیم بعد برنج را حدود دو کفگیر ریخته شوید را می پاشیم دوباره برنج ریخته لابه لای برنج و سیب زمینی شوید می پاشیم و حدود ۴۵ دقیقه با حرارت کم می گذاریم تا دم بکشد.
- با خرما و کشمش و پیاز سرخ شده و برنج زعفرانی تزئین می کنیم.
منبع:cooking.akairan.com
اصلا خوب نبود اه
خسته نباشید واقعا پس گوشتش کجا رفت؟!!!
معلومه دیگه مدیر خوردش (شوخییه هاا ) ^_^
شوید از کجا اومد؟
خدائی غذای معرکه ای است
این غذا رو میشه به صورت کته هم درست کرد…همه مواد رو با هم بریزین و مثل کته دم کنین..برای ادمهای تنبل مثل من! … به نظر من با گوشت تکه ای, مثل گوشتی که با باقالی پلو خورده میشه یه مراتب خوشمزه تره تا با گوشت چرخ کرده.. یا حتی با مرغ هم باز از گوشت چرخکرده بهتره :)
سلام غذای خوبیه اما من به شخصه نمی تونم غذای بدون گوشت بخورم، خودم تن ماهی رو میذارم میجوشه . بعد با پیاز تفت داده شده و پر ادویه مخلوط میکنم و وقتی پلو همراه با سیب زمینی رو آبکش کردم و میخوام بریزم تو قابلمه ، علاوه بر شوید، اون مایع تن ماهی رو هم لابه لای برنجم میریزم و اینجوری غذام خوشمزه ترم میشه. با ترشی سیر هم بهترین حالتشه !!
غذای عالیییییه ما این غذا رو بامرغ درست میکنیم و مرغ رو 5-6 ساعت در رب و پیاز میخوابونیم وبعد موقعی که برنج ابکش رو میخوایم دم کنیم یه لایه برنج بعد مرغا رو که پیازش رو جدا کردیم روی ظدف میچینیم بعد برمج بعد سیب زمینی بعد شوید رو میریزیم.و دم میکنیم
گوشت کجای غذا استفاده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟