سوپ ماهی و کلم
موارد اولیه
- نصف یک کلم سفید
- یک عدد پیاز خرد شده
- سه حبه سیر خرد شده
- یک عدد سوپ آماده ( از هر نوعی )
- 4 فنجان آب مرغ
- 500 گرم ماهی
- 500 گرم میگو
- 500 گرم گوجه فرنگی
دستور پخت
- کلم ، پیاز و سیر را بپزید تا نرم شوند . سپس آب مرغ ، سوپ آماده و پخته شده و گوجه فرنگی ها را به آن اضافه کنید و نیم ساعت با حرارت نسبتا زیاد بپزید .
- ماهی خرد شده را به آن اضافه کرده و بعد از 20 دقیقه ، میگو را نیز به سوپ بیفزایید . وقتی میگو پخته شد ، سوپ آماده است .
منبع:www.doniya.ir
دیدگاهتان را بنویسید