سوپ ماهی مکزیکی
موارد اولیه
- 5 عدد گوجه فرنگی رسیده
- 5 حبه سیر با پوست
- 500 گرم ماهی اسنپر، خرد شده
- یک لیتر عصاره یا آب ماهی بعلاوه 1 یا 2 قرص ماهی
- 2 تا 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- یک عدد پیاز، خرد شده
- 2 عدد فلفل چیلی تازه
- مقداری شوید خورد شده برای تزیین
- برش های لیمو برای سرو
دستور پخت
- ماهی تابه چدنی را گرم کرده و تمام گوجه فرنگی ها و سیر را داخل بریزید و روی حرارت زیاد یا زیر حرارت گریل از قبل گرم شده، آنها را ذغالی کنید. باید پوست سبزیجات سیاه و زغالی شده و گوشت درون آنها نرم شده باشد. می توانید گوجه فرنگی ها و حبه ای سیر را روی سینی مخصوص کباب کردن، قرار داده و در فری که از قبل روی حرارت 190 تا 200 درجه سانتیگراد یا 375 تا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 5 تا 6 فرهای گازی گرم شده، به مدت 40 دقیقه بپزید.
- بگذارید گوجه فرنگی ها و سیر سرد شوند، سپس پوست آنها را جدا کرده، دور بریزید و گوشت آنها را درشت خرد کنید. آنها را با آب و عصاره ای که از مواد بدست آمده است، در ماهیتابه مخلوط کرده وکنار بگذارید.
- ماهی را در آب ماهی روی حرارت ملایم آب پز کرده تا رنگ آن را از حالت شفاف خارج شده و کدر گردد. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید
- روغن را درون یک ماهیتابه ریخته و پیازها را داخل آن سرخ کنید تا نرم شوند. روغن اضافی پیاز را بگیرید و داخل آب ماهی بریزید، سپس گوجه فرنگی و سیر افزوده و هم بزنید.
- غذا را به جوش آورده، حرارت را کم کنید. اجازه دهید به مدت 5 دقیقه آرام بجوشد تا طعم مواد با هم ترکیب شوند. سپس فلفل چیلی را اضافه کنید.
- تکه های ماهی آب پز شده را بین کاسه های سوپخوری تقسیم کرده و سوپ داغ را با ملاقه روی آنها ریخته، با شوید خورد شده روی آن را تزیین کرده و با برش های لیمو سرو نمایید.
منبع:www.mrtaster.com
دیدگاهتان را بنویسید