سوپ سیر اسپانیایی
موارد اولیه
- روغن زیتون بكر 4 قاشق غذاخوری
- سیر یك بوته، پوستكنده
- نان تست 4 ورقه
- پاپریكا 4 قاشق غذاخوری
- پودر زیره سبز نصف قاشق چایخوری
- تخممرغ 4 عدد
- جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
دستور پخت
- فر را روی 220 درجه سانتیگراد گرم كنید. روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كنید. سیرهای پوست كنده را در آن سرخ كنید تا طلایی شوند، سپس از روغن خارج كنید.
- ورقههای نان را در همان روغن سرخ كنید تا برشته شود. آنها را هم از تابه خارج كنید. یك قاشق غذاخوری پاپریكا را در روغن برای چند ثانیه سرخ كنید. آبگوشت، زیره و باقی پاپریكا را در قابلمه بریزید. سیرها را هم له كرده و در آبگوشت بریزید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و 20 دقیقه آن را بپزید.
- ورقههای نان را خرد كنید و هر كدام را در یك كاسه نسوز بریزید. روی آن سوپ بریزید و در هر كاسه یك تخممرغ بشكنید و كاسهها را 8-7 دقیقه در فر بگذارید تا تخممرغ آن ببندد بعد جعفری را روی آن پاشیده و به سرعت سرو كنید.
1 – میتوانید به جای استفاده از فر،تخممرغها را در قابلمه شکسته و با در بسته 10 دقیقه بپزید تا تخممرغها ببندد.
2 – در صورت تمایل تخممرغها را هم زده، سپس در سوپ به صورت نواری بریزید.
3 – اگر از نان چند روز مانده استفاده کنید کیفیت آن در سوپ بهتر است
منبع:www.beytoote.com
ziyad jaleb nabud