سوپ اسفناج

موارد اولیه

  • 60 گرم کره
  • 6 عدد پیازچه (پوست‌کنده و خرد شود)
  • 2 ساقه کرفس (خرد شود)
  • 350 گرم برگ اسفناج
  • 850 میلی‌لیتر یا سه و نیم پیمانه آب مرغ
  • 225 گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه
  • یک قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • 2 تکه نان تست
  • نصف قاشق چای‌‌خوری زیره سیاه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور پخت

  1. برگ‌های اسفناج را خوب شسته، سپس به قطعات بزرگ خرد کنید و کناری بگذارید.
  2. قابلمه بزرگی آماده کرده و نیمی از کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود.
  3. سپس پیازچه‌های خردشده را به همراه کرفس اضافه کرده و شعله اجاق گاز را کم کنید؛ در ضمن به طور مرتب مواد را هم بزنید تا نسوزد. برای تفت دادن مواد 5 دقیقه زمان لازم است.
  4. وقتی که مواد تفت داده شد، اسفناج خرد‌شده را به آنها اضافه کرده و کمی تفت دهید. حالا آب مرغ را افزوده و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید.
  5. پس از به جوش آمدن آب مرغ، شعله اجاق گاز را کم کرده و پس از گذاشتن در ظرف، حرارت دادن را به مدت 15 تا 20 دقیقه ادامه دهید.
  6. حالا سوپ را به دستگاه خردکن یا غذاساز انتقال دهید تا کاملا نرم شود، سپس آن را صاف کرده و دوباره داخل قابلمه برگردانبد
  7. پنیر ماسکارپونه یا خامه را به سوپ اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید؛ در ضمن به طور مرتب مواد را هم بزنید. در این زمان، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید
  8. تکه‌های نان را با استفاده از چاقو به مکعب‌های کوچک تبدیل کنید. این کار را روی تخته کار آشپزخانه انجام دهید تا تکه‌های نان هم‌اندازه و سالم درآیند
  9. بقیه کره را به همراه روغن زیتون داخل تابه کوچکی ریخته و نان‌های تکه‌شده را در آن سرخ کنید، سپس زیره سیاه را به نان اضافه کرده و آن را نیز کمی تفت دهید
  10. در پایان، سوپ را در ظرف موردنظر ریخته و تکه‌های سرخ‌شده نان را روی آن بریزید و سرو کنید

منبع : ashpazonline.com

11 نظر برای سوپ اسفناج

  1. خیلی عالیه سایتتون ممنون

    پاسخ
  2. هه هه هه چرا مواد سوپ هاتون رو سرخ می کنین، دیگه چه خواصی براش میمونه؟

    پاسخ
    1. سلام سرخ نمیکنیم. بلکه تفت میدهیم. ضمنا در همه آش ها شما از پیاز سرخ شده استفاده میکنید.

      پاسخ
    2. بهترین کار که من انجام میدم قرار دادن در فر هست،با روغن زیتون کمی برای جلوگیری از خشک شدن…

      پاسخ
  3. ممنون از مطالبتون

    پاسخ
  4. سلام

    با سپاس از سایتتون عالی بود.

    پاسخ
  5. با سپاس از سایتتون عالی بود.

    پاسخ
  6. کامل و مفید و کوتاه دمت گرم چی بپزم

    پاسخ
  7. عالی بود ممنونم از مطالب خوبتون

    پاسخ
  8. جالبه باید عالی بشه فکر کنم اگه ی مقدارخیلی کم رب یا گوجه بهش اضافه کنیم رنگش بهتربشه مگه نه؟

    پاسخ
  9. سایت بسیار خوبی دارید با تشکر

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.