ساندویچ تنوری مرغ
موارد اولیه
- سینه مرغ پخته و خرد شده : نصف سینه کامل
- کنسرو ذرت : یک پیمانه
- نخود فرنگی پخته : نصف پیمانه
- فلفل دلمه ای خرد شده : یک عدد
- آویشن : یک قاشق مربا خوری
- نمک و فلفل : مقداری
- فارچ : 250 گرم
- سس مایونز یا سس سفید یا سس کچاب:6 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا: یک ونیم پیمانه
- نان باگت : 6 عدد
- چیپس خلالی: یک پیمانه
- کره : 30 گرم
- روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری
دستور پخت
- 20 گرم ازکره رو به همراه روغن مایع بریزید تماهی تابه و قارچ رو کمی تفت بدید بعد مرغ رو بهش اضافه کنید اجازه بدید مرغ کمی طلائی بشه ، سپس فلفل دلمه ای ، نخود فرنگی و ذرت رو هم بهش اضافه کنید و 5 دقیقه تفت بدید بعد نک و فلفل . آویشن رو اضافه کنید و ازرو گازبردارید وقتی کامل خنک شد یک پیمانه ازپنیر پیتزا رو با هاش مخلوط کنید .
- نون ها رو برش بزنید و یک قاشق عذاخوری سس ( به دلخواه یکی از سه سس رو انتخاب کنید ) به دیواره های هرکدوم بمالید ، از مخلوی که آماده کردید توی نونها رو پرکنید بعد روی اونها چیپس بریزید، درانتها نیم پیمانه پنیر باقیمانده رو هم روی اونها بریزید
- و درسینی فر بچینید ، 10 گرم کره باقیمونده رو آب کنید وبا قلم مو روی نونها بمالید ، ساندویجها رو به مدت 30 دقیقه در حرارت 170 درچه سانتی گراد توی فر قرار بدید بهد 5 دقیقه هم گریل روروشن کنید.
- اگه دوست داشتید ساندویج نرم بشه تو مرحله اخر میتونید بپیچید لای فویل
منبع:vszf.persianblog.ir
به نظرمن عااااااااااالیه!! ی غذاى خوشمزه، سریع و مناسب هرسلیقه
بد نبود
بی احساس…فقط بد نبود؟ عالی بود..
خوشمزست …..مثل هایدا و سودا تنوری میمونه..ممنووووون
ما میریم که بپزیم… :)
عا لی بود
فوق العاده بود……..
میشه توو مایکروویو هم پخت؟ دستورش و میگید؟
Mishe hamib alan begin chejori to makrofer doros konm mamnon
مرسیییییییییی از اوناییه که همسری عاشقشه
میخام برای شام درس کنم امیدوارم خوب بشه
یکباردرست کردم شد غذای مورد علاقه خانواده عالی بود
عالییییییی