خورش دال عدس با مرغ
موارد اولیه
- پیاز یک عدد بزرگ
- سیر 4 یا 5 حبه
- فیله مرغ 4 عدد
- دال عدس یک پیمانه
- سیب زمینی بزرگ یک عدد
- رب یک قاشق غذاخوری
- نمک- فلفل - زردچوبه - دارچین - آب لیمو به میزان لازم
دستور پخت
- پیاز را خلال کنید و سرخ کنید در اواخر سرخ شدن سیرهای له شده را اضافه کنید و همراه با کمی زردچوبه تفت بدین. مرغ های تکه شده را اضافه کنید و تفت بدین. یک نوک قاشق چایخوری دارچین و مقداری فلفل و یک قاشق رب به این مواد اضافه کنید و با هم تفت بدین.
- بهش 3 4 لیوان آب جوش اضافه کنید و بذارین مرغ بپزه .
- بعد از نیم ساعت سیب زمینی مکعب شده را بهش اضافه کنید و بذارین سیب زمینی ها بپزن.
- دال عدس را هم بشورید و کنار بذارین
- 10 دقیقه قبل از اینکه سیب زمینی ها کامل بپزن دال عدس را به مواد اضافه کنید. دقت کنید که دال عدس آب زیادی به خودش میکشه و نذارین خورشتتون کم آب بشه. اگه خورشت آب لازم داشت بهش مقداری آب جوش اضافه کنید. زمان پخت دال کوتاهه . حدود 10 دقیقه تا یک ربع کافیه .
- نمک خورش را بزنید و بهش کمی آبلیمو اضافه کنید و خورش خوشمزه شما آماده است.
منبع:eligooloo.persianblog.ir
be nazare man piazesh maloom nabashe behtare az oonjaee ke marda piaz nemikhoran
خیلی خوشمزه شد. مرسی. تصمیم دارم واسه خانواده همسرم که میان درست کنم. هم خوشمزه ست، هم جدید.
عالیه منم درست کردم وخیلی دوست داشتم
دال عدس چیه؟
عدس نصف شده. مثل لپه که نصف نخوده. دال در بازار پیدا می شه ولی اگه یافت نشد می شه بعضی عدسها رو 24 ساعت بخیسونید و بعد با دست ورز بدید. پوستشون کنده می شه و خودبخود نصف می شن
دال به کل با عدس فرق داره، رنگ دال عدس قرمزه و ریز تره
عالی بود.من درست کردم.البته همسرم خیلی خوشش نیومد
سلام خسته نباشید ممیخواستم بدونم دال عدسی چیه؟کجا میفروشن؟
سلام. معمولا خواروبار فروشی ها دارند
من با تن ماهی یا گوشت چرخ کرده هم درست میکنم عالی میشه
😖😖😖😖😖
به نظرم عالى مى شه
سلام منم همیشه درست میکنم خوبه