خورش به (اصفهان)

موارد اولیه

  • گوشت : 250-300 گرم
  • به : 500 گرم
  • سیب زمینی : یک عدد متوسط
  • پیاز : یک عدد کوچک
  • مربای آلبالو : 3 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
  • شکر : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک : خیلی کم
  • روغن : یک قاشق غذاخوری
  • آب : 1.5 لیتر

دستور پخت

  1. روغن رو توی قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار میدیم.
  2. پیاز رو خرد می کنیم و به روغن اضافه می کنیم و تفت میدیم.
  3. گوشت رو اضافه می کنیم و باز هم کمی تفت میدیم.
  4. آب رو اضافه می کنیم و درب قابلمه رو می بندیم و می گذاریم به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزه.
  5. به و سیب زمینی رو خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
  6. آبلیمو و مربای آلبالو رو هم به مواد قابلمه اضافه می کنیم و حرارت رو کم می کنیم تا آروم به مدت 1 ساعت بپزه و جا بیفته.
  7. در مدت یک ساعت آخر ، اصلا نباید درب قابلمه رو باز کنیم ، تا خورش رنگ قرمز خیلی قشنگی پیدا کنه.
  8. درب قابلمه رو که بعد از یک ساعت باز کردیم ، با توجه به میل خودمون ، کمی شکر رو به همراه یک نوک انگشت نمک به اون اضافه می کنیم و آب اون رو اندازه می کنیم.
  9. آب این خورش نباید زیاد باشه ، ولی نباید هم اصلا بدون آب باشه . با این مقادیری که گفتم باید حدود یک تا دو ملاقه آب توی قابلمه باشه.
  10. بعد از 5 دقیقه خورش ما آماده است. نوش جان

نکته: این نوع خورش به، یه غذای کاملا اصفهانیه که هم به صورت کاملاً شیرین و هم به صورت ملس (ترش و شیرین) درست میشه. قبلاً این خورش همراه نون خورده می شده، ولی الآن در کنار برنج خیلی خوشمزه است.

با تشکر از خانم آشپز تازه‌کار  که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند. در ضمن این غذا در وبلاگ ایشون نیز منتشر شده

غذاهای ارسالی دیگر خانم آشپز تازه‌کار را می توانید در اینجا ببینید.

13 نظر برای خورش به (اصفهان)

  1. In ghaza moraba va sib zamini nemikhad alo khoreshti va rob mikhad .va hamishe ba polo serv mishode oun ghazaee ke ba non serv mishe yakhni mam dare va gosh +beg+zardalo khoshk +alo khoreshti+2ghashogh berenj pokhte mishe va bad mikoband .
    Rasti range ghermez ham dalilesh 1-estefade az ghablame mesi 2-beh ba shekar ke pokhte beshe ghermez mishe .

    پاسخ
  2. این اصلا خورش به آلو اصفهان نیست!!!!!!!!!!!!!!!!

    پاسخ
  3. من درست کردم. خیلی بد شد

    پاسخ
  4. این غذا خورش به آلبالو هست که با آلبالو تازه یا فریز شده خیلی خوشمزه میشه و سیب زمینی داشته باشه یانه زیاد مهم نیست

    پاسخ
  5. این غذا خورشت به اصفهان نیست

    پاسخ
  6. این غذا خورشت به صفهان نیست. خورشت به اصفهانی ها از به- گوشت- پر آلو- آلوچه تشکیل شده که بعضی داخلش سیب زمینی هم میریزند.

    پاسخ
  7. اصل این خورشت رو تو سایت گذاشتم_با سرچ پیدا کنید!
    این غذا جای تنوع داره که یکیش خورشت به آلبالو و دیگری
    خورشت به و کدو حلوایی و آلوچه است……
    و بعضی ها قارچ و یا سیب زمینی میریزن که از اصل غذا به دوره.

    پاسخ
  8. گردو هم باید باشه
    اصفهانیا گردو ام میزنن

    پاسخ
  9. سلام خورشت آلوچه بیشتر معروفه باگوشت وپیاز وبه والوچه ورب انار وگردو وشکر یانبات درست میشه

    پاسخ
  10. خورش به اصفهان نه آلبالو داره نه سیب زمینی.فقط ترکیب گوشت و به هست.بعضیا آلو برغانی اضافه میکنن بعضی هم نه.
    ولی یه خورشی داریم به اسم خورش سیب و آلبالو که از ترکیب گوشت و یه مدل سیب درختی خورشی(محصول اطراف اصفهان) و آلبالو پخته میشه.
    هم خورش به و هم خورش سیب و آلبالو نسبتا شیرین طبخ میشه و مقدار ترشی و شیرینی بستگی به ذایقه داره.

    پاسخ
  11. خورش به اصفهان نه آلبالو داره نه سیب زمینی.فقط ترکیب گوشت و به هست.بعضیا آلو برغانی اضافه میکنن بعضی هم نه.
    ولی یه خورشی داریم به اسم خورش سیب و آلبالو که از ترکیب گوشت و یه مدل سیب درختی خورشی(محصول اطراف اصفهان) و آلبالو پخته میشه.
    هم خورش به و هم خورش سیب و آلبالو نسبتا شیرین طبخ میشه و مقدار ترشی و شیرینی بستگی به ذائقه داره.

    پاسخ
  12. خورش به اصفهان نه آلبالو داره نه سیب زمینی.فقط ترکیب گوشت و به هست.بعضیا آلو برغانی اضافه میکنن بعضی هم نه.

    پاسخ
  13. خورش به اصفهان نه سیب زمینی داره نه آلبالو.
    گوشت و به و آلوبرغانی داره که آلو هم دلخواهه

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.