خورشت گل کلم
موارد اولیه
- پياز
- سير
- گوجه فرنگي
- گل کلم
- گوشت خورشتی
- رب گوجه، فلفل نمک، گرد ليمو، آبليمو
دستور پخت
- طبق روال همه خورشتهای ايراني، پياز رو خرد می کنيم تو قابلمه يه کمی می گذاريم آبش بره کمی روغن اضافه می کنيم،بعد که کمی تفت داده شد و شيشه ای شد بهش زردچوبه می زنيم و گوشتها رو بهش اضافه می کنيم می گذاريم يه کمی گوشتها برشته بشن بعد گوجه فرنگيها رو که خرد کرديم بهش اضافه می کنيم، اگه سير هم بخواين بزنين اين موقع می تونين درسته بندازين توش پخته می شه و مثل سير سرخ کرده بو نمی ده.
- بعد که آب گوجه ها کم شد به خورش آب اضافه می کنيم و ميگذاريم گوشتها بپزن، وقتی گوشتها پخت، گل کلم ها رو اضافه می کنيم( گل کلم ها رو تکه تکه اما نه خيلی ريز می کنيم) و با رب گوجه و نمک فلفل و آبليمو چاشنی می دهيم، يه چند تا قل که بخوره و گل کلم ها نرم بشن آماده خوردنه!
پ.ن: راجع به استفاده از بروکلی راستش خیلی مطمئن نیستم چون برکلی سر ده دقیقه که بجوشه از هم می پاشه شاید اگه پنج دقیقه قبل از سرو کردن تو خورش بریزیم و یک بار بیشتر هم نخوایم بخوریمش بشه استفاده کرد.
منبع:tuesday-menu.blogfa.com
aliiiiiiiiiiiiiiiiiii khobe
به نظر من اگر گل کلم رو با تخم مرغ کمی سرخ کنیم ووقتی گوشت پخته شد به آن. اضافه کنیم خیلی خشمزه میشه