حلیم بادمجان

موارد اولیه

  • گوشت 0/5 کیلو
  • عدس 150 گرم
  • بادمجان 3 عدد
  • کشک 1 لیوان
  • پیاز 2 عدد
  • سیر سرخ کرده 1 قاشق سوپخوری
  • نعنا خشک 1 قاشق سوپخوری
  • فلفل به مقدار کافی
  • نمک به مقدار کافی
  • زرد چوبه به مقدار کافی

دستور پخت

  1. گوشت و پیاز را خرد و کمی سرخ کنید . زرد چوبه را به آن بیفزایید . روی آن آب بریزید و بگذارید بپزد .
  2. عدس را بشوئید و اضافه کنید .
  3. بادمجان را سرخ کنید و پس از پختن گوشت و عدس به آن بیفزایید .
  4. نمک و فلفل را اضافه کنید . نزدیک به آخر پخت ، کشک را اضافه کنید .
  5. موقعی که غذا را کشیدید ، روی آن را با سیر ونعنا داغ تزیین کنید .

منبع:www.beytoote.com

17 نظر برای حلیم بادمجان

  1. اکثر غداهای این سایت فاقد ارزش غدای ست
    کاملا مشخصه که اطلاعات تغذیه ای شما پایینه
    سوسیس کالباس انواع غذاهای سرخ شده انواع پنیرهای غذایی که داغ میشوند تخم مرغ آب مرغ گوشت مرغ و …. از جمله موادیست که به وفور در غذاهای شما هست

    پاسخ
    1. سلام. با تشکر از شما. ولی حرفتان نه منطقی و نه معقول است.
      اولا سوسیی و کالباس دارای ارزش غذایی هستند و سوسیس و کالباس هم نوعی از مواد غذایی هستند و روشی برای نگهداری گوشت بودند مانند دودی کردن و نمک سود کردن و …. که در اروپا استفاده می کردند و اگر شما سوسیس و کالباس های خوب بخرید مطمئنا فاقد ارزش غذایی نیستند! ضمنا از بیش از 550 غذای موجود در سایت فقط 11 غذا با سوسیس و 15 غذا با کالباس تهیه شده شده‌اند پس 11 غذا به نسبت 550 غذا شامل قید اکثریت نمی‌شود!!
      ضمنا چه کسی گفته تخم مرغ و گوشت و مرغ فاقد ارزش غذایی‌اند؟ پس از نظر شما چه چیزی ارش غذایی دارد؟ کرفس؟

      پاسخ
  2. ممنون اما درست کردن این غذا یه کم پیچیده تره
    !حتما برنج میخواد و مواد باید بعد از پختن با هم حسابی کوبیده بشن وگرنه حلیم جا نمی افته و کش نمیاد.

    پاسخ
  3. سلام درجواب حامدآقا من بامدیرمحترم موافقم حرفتان اصلا منطقی نیست همه ی نعمتهای خدا ارزش خاص خودشونودارندحتی سوسیس وکالباس امااااااااااااا استفاده ازهرنوع موادغذایی شرایط وراه خودشو داره ما باید بدونیم که چه جوری ازهرموادغذایی تحت چه شرایطی _برای چه کسی وباچه سن وسالی ؟بیمار یاسالم ؟به چه مقدار؟بطور دایم یاهوسی یا هفته ای _ماهی -سالی یکی دو سه بار استفاده کنیم.

    پاسخ
  4. ممنون از غذاهاتون من نمیدونم اگه کشک و عدس و گوشت ارزش غذایی نداره ما تاحالا چه جوری قد کشیدیم البته به نظر ایشون احترام میذارم شاید موادی مد نظزشونه که ما نمی دونیم خب بگن ما هم بدونیم !

    پاسخ
  5. حلیم بادمجانی که من درست میکنم عدس نداره ولی دفعه بعد با عدس درست میکنم ببینم مزه اش چی میشه

    پاسخ
  6. لطف کنید حتما تو همه دستور پخت ها بزنید که مقدار مواد واسه چند نفره
    ممنون

    پاسخ
  7. الان دیدم بالای صفحه
    ببخشید

    پاسخ
  8. میشه کاملتر توضیح بدین ممنون

    پاسخ
  9. سلام من یبار مهمون داشتم و ازین حلیم بادمجان براشون درست کردم اینقدر هرجا نشستن و پاشدن ازین غذا تعریف کردن که همه فامیل الان تو کف هستند! خیلی ممنونم ازتون ولی دوباره هرچی درست میکنم اون مزه ای نمی شه… نمی دونم چرا:-(

    پاسخ
  10. همیشه غذاهاتون عالیه ممنون

    پاسخ
  11. غذای خوبیه ولی سیر داره واسه رمضان غذای مناسبیه؟

    پاسخ
    1. برای کسانی که معده حساس ندارند مشکلی نداره. ضمنا میشه به جای وعده اصلی یا غذای اصلی استفاده نکرد. بلکه در کنار غذای اصلی سرو کرد.

      پاسخ
  12. بابا ما که تو اصفهان حلیم بادمجان از فروشگاه میخریم زرده!!!!!
    این که شما دستورشو دادید باید سبز در بیاد ، در ثانی خیلی خیلی هم غلظتش بالاست ،گوشتم توش ریش ریش شده و کلیه موادش کوبیده شدن،این که شما گفتید خیلی سادست و کلی فرق داره با حلیم بادمجانی که توی اصفهان فروخته میشه

    پاسخ
    1. حلیم بادمجان اصفهان با برنج و لوبیا سفید پخته می شه و بدون عدس. بسیار خوشمزه است.

      پاسخ
  13. حلیم بادمجان رو هرجایی یه جور درست میکنن بادمجان و گوشتش ثابته اما بعضی ها برنج و عدس بعضی ها عدس تنها بعضی ها لوبیا سفید و رو تنها یا ترکیبی با عدس یا برنج میریزن همه اینها به منطقه بستگی داره ما هم همنجوری درست میکنیم با زعفرون و آب نارنج

    پاسخ
  14. سلام
    من حلیم بادمجان را با گوشت ماهیچه و لوبیا درست میکنم خیلی عالی میشه و طرفدار داره
    شما هم به نظر من حتما گوشت ماهیچه رو امتحان کنید

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.