ته چین قارچ و بادمجان

موارد اولیه

  • برنج =3 پيمانه
  • پياز سرخ شده =نصف پيمانه
  • قارچ =150 گرم ( حدود 12 عدد کوچک خرد و تفت داده شده)
  • زرده تخم مرغ =3 عدد
  • بادمجان =3 عدد متوسط ( حلقه و سرخ شده و روغن اضافي آن در يک صافي گرفته شود)
  • ماست=1 پيمانه( مي توان در همه موارد بالا ، از پيمانه پلوپز استفاده کرد)
  • روغن مايع=نصف پيمانه
  • نمک و فلفل=به مقدار لازم
  • روغن اضافي براي سرخ کردن مواد به اندازه کافي

دستور پخت

  1. برنج را خيس کرده ، آبکش مي کنيم و اصطلاحا" زنده بر مي داريم.
  2. زرده هاي تخم مرغ را با مقداري نمک و کمي زعفران با قاشق به هم زده ، ماست را اضافه مي کنيم
  3. سپس 3 قاشق غذا خوري روغن را اضافه مي کنيم تا برنج ها به هم نچسبد.
  4. حدودا" يک سوم از برنج آبکش شده را در مايع ته چين مي ريزيم ؛ اين مخلوط نبايد زياد شل يا سفت باشد .
  5. ته قابلمه تفلون را چرب مي کنيم ( 2 قاشق غذا خوري ) از مايع ته چين آماده شده کف آن مي ريزيم ، مواد ريخته شده را با ته قاشق کاملا" صاف مي کنيم سپس بادمجان سرخ شده را روي قسمت زعفراني قرار مي دهيم ، بعد دوباره مقداري برنج سفيد روي قارچ سرخ شده با کمي آب ليمو ( براي اين که سفيد بماند) مي ريزيم ، روي آن قارچ پياز سرخ کرده ريخته و در آخر بقيه برنج سفيد را مي ريزيم و با پشت قاشق کاملا" صاف مي کنيم و فشار مي دهيم.
  6. قابلمه را روي گاز با شعله زياد قرار مي دهيم ، هنگامي که صداي روغن به گوش رسيد شعله را کم کرده ، يک شعله پخش کن مي گذاريم تا به مدت 40 دقيقه دم بکشد . پس از اينکه کاملا" پخت ، روي آن را با پياز سرخ کرده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئين مي کنيم.

22 نظر برای ته چین قارچ و بادمجان

  1. خوب و جالبه

    پاسخ
  2. مرسییییییییییییییی 20 بود

    پاسخ
  3. خوب بود ولی گرونه.با نون خشک هم میشه غذا درست کرد؟

    پاسخ
    1. سلام. با نون خشک یا پودر نان میتونید ناگت مرغ درست کنید

      پاسخ
  4. سلام هنوز درست نکردم ولی به نظر جالب میاد

    پاسخ
  5. سلام.هن.ز درست نکردم ولی به نظر جالب میاد ممنون

    پاسخ
  6. عالیه، هنوز نپختمش، ولی از نوع موادش معلومه که خیلی خوشمزه میشه.

    پاسخ
  7. خوششششششششششششششششمزه بود ممنون

    پاسخ
  8. عالیه

    پاسخ
  9. 20
    عالیه

    پاسخ
  10. خییییییییییلی خوشمزه، نبود

    پاسخ
  11. خوشمزه شد ولی..یه چیزی کم داره به نظرم

    پاسخ
  12. من به تخم مرغ الرژی دارم نمیشه تخم مرغ نباشه تواین غذا؟

    پاسخ
  13. بسم الله الرّحمن الرّحیم
    خدا کنه خوب باشه

    پاسخ
  14. موادشو دارم میخوام برای شام امشب درستش کنم

    مرسی

    پاسخ
  15. سلام ته چین بدون زعفران بی مزه ست خوب توی مواد اولیه اش چرا زعفرونو ننوشتید؟؟؟؟

    پاسخ
  16. روی مواد ته چین بعد از بادمجان، قارچ مخلوط شده با یک سوم برنج و آبلیمو میریزیم؟بعد برنج سفید؟

    پاسخ
  17. با سلام.تو مواد اولیه زعفرون رو اضافه کنید.و هم اینکه توضیحات نیاز به یه ویریش داره بنظرم.هنوز درست نکردم و لی دوست دارم درست کنم.بنظر خوشمزه میاد

    پاسخ
  18. سلام خسته نباشید
    دستورات شما به نظرم بعضی وقتا خیلی عالی و بعضی وقتا خیلی ضعیف هستن.
    چون گاهی خوب توضیح داده شده ،ولی گاهی توضیحات مبهم هستن.
    لطفا به عکسها هم خیلی توجه کنید که با دستور غذایی بعضیاشون همخوانی اصلا ندارند.
    مثلا در دلمه بادمجان ترکی، مواد اولیه برنج نداشت ولی تصویر یه چیز دیگه میگفت.

    پاسخ
  19. خیلی خوب بود مرسی. فقط من به جای قارچ گوشت چرخ کرده ریختم. خیلی خوشمزه شد جاتون خالی ; )

    پاسخ
  20. من توی مواد اولیه زعفران ندیدم….. اما ته چین است و زعفرانش

    پاسخ
  21. عالی بود. مرسی

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.